Team Building Srbija | Beograd | Tim bilding | Motivacija zaposlenih

Team building Srbija | Akademija znanja

Bilo da smo toga svesni ili ne, od početka do kraja naših života mi stalno nešto učimo, a znanje je moć. Mi ćemo vam pokazati kako da iskoristite ono što znate i kako da svoje nedostatke pretvorite u vrline.

Zakoračite sa nama u svet znanja, a mi ćemo vam otkriti sve ono što on skriva. Naučićemo vas kako da razvijate veštine komunikacije, jer je to ključ uspeha. Da biste motivisali druge, morate i sami biti motivisani. Motivaciju nije lako pronaći, ali mi smo tu da vam to olakšamo. Pokazaćemo vam kako uspešno da prodajete svoje ideje i da ubedite ljude u svojoj okolini da razmišljaju ili deluju onako kako vi želite. Razvijajte liderske veštine i budite uvek ispred drugih, jer svet voli pobednike.

S nama se usavršavajte kroz igru, a sutra to primenite u poslovnom svetu i pokorite ga.

 

 

Team building Srbija | Arena

Sezona outdoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding