Team Building Srbija | Beograd | Tim bilding | Motivacija zaposlenih

Team building Srbija | Aqua ski

Adrenalinski sport koji garantuje dobru zabavu i skijaša i gledalaca. Iako postoje predrasude da je ovo težak sport, bilo da je reč o skijanju na dve skije, jednoj skiji, bordu ili na stopalima, uz našu metodologiju i učenje korak po korak, svako može da savlada osnove. Sjajna prednost ovakve team building aktivnosti jesu nepredvidive situacije, zanimljivi, ali bezopasni padovi i siguran uspeh svakog polaznika. S obzirom na to da se u svima javi odredjena doza straha i uzbuđenja pred samo skijanje i za vreme njega, izražena je podrška i bodrenje između polaznika, što direkno pogađa smisao i ciljeve team building programa. Osim skijanja, za svaku team building grupu osigurana je i ekstremna (naravno, bezbedna) vožnja čamcem, koja će svima zaustaviti dah. Iskusan vozač za volanom čamaca od 5700 kubika i 300 konjskih snaga, stvoriće nezaboravne momente. Vreme pre i posle skijanja provodi se na klupskom splavu, namenjenom za ozbiljan hedonizam. Na ovom mestu organizujemo pripremu za skijanje, piće i klopu. Ambijent splava ostaviće utisak bega od svakodnevnice, gradskih gužvi i stresa.

Ovo je mesto gde se ljudi definitivno mnogo bolje upoznaju, stvaraju jača i iskrenija prijateljstva i, naravno, mesto sa koga niko ne odlazi ravnodušan.

Team building Srbija | Arena

Sezona outdoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding