Team Building Srbija | Beograd | Tim bilding | Motivacija zaposlenih

Team building Srbija | Bilijar

Bilijar, popularna igra još iz davnina, koja se od 15.veka igra na kraljevskim dvorovima, obuhvata širok spektar igara u kojima se koristi bilijarski štap „tak“ za udaranje kugli po bilijarskom stolu koji je presvučen vunenim platnom. Najpoznatije su karambol bilijar, bilijar sa džepovima, od kojih je osmica najpopularnija igra bilijara na svetu i snuker.
Bilijar je igra koja je rasprostranjena po celom svetu i koja je deo zabave u svim objektima za zabavu, mnogim kafićima, barovima, restoranima. Najpoznatiji ljubitelji bilijara su bili Mocart, Luj XIV, Abraham Linkoln, Džordž Vašington, Napoleon Bonaparte i mnogi drugi.
Budite i Vi deo ove elite i uživajte u ovom sportu, bilo u igri za dvoje, parovima ili timovima u okviru TEAM BUILDING aktivnosti!

Team building Srbija | Arena

Sezona outdoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding