Team Building Srbija | Beograd | Tim bilding | Motivacija zaposlenih

Team building Srbija | Dark mystery

Timovi moraju da otkriju tajne nejasnog zločina. Dva neobjašnjiva ubistva su se desila u malom motelu u Alpima, gde odsedaju učesnici tajne konferencije. Policija je obavila uviđaj, evidentirala svaki trag i ispitala osumnjičene. Svaka osoba imala je motiv da izvrši zločin, međutim, nijedan motiv, niti alibi nisu dovoljno ubedljivi. ,,Zbog nedostatka dokaza niko nije uhapšen i dalja istraga je obustavljena.” Učesnici nisu prihvatili ovakav rezultat i, uz pomoć detektivske dokumentacije, nastavili su istragu.

Uloge se mogu podeliti unutar tima ili će ceo tim jedinstveno pristupiti rešavanju slučaja. Za rešavanje misterije dato je određeno vreme.

Team building Srbija | Arena

Sezona indoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding