Team Building Srbija | Beograd | Tim bilding | Motivacija zaposlenih

Team building Srbija | Family day

 

Family day je savršen team building da se razbiju barijere među zaposlenima, ali i da se provede kvalitetno vreme sa kolegama i sa porodicom. 

U zabavnoj i opuštenoj atmosferi svi će napuniti svoje baterije, povezaće se međusobno na dubljem nivou i samim tim će i motivacija na poslu biti veća.

Najbolji timovi su oni koji se ponašaju kao porodica. Oni slave uspehe zajedno, uče na greškama zajedno i zajedno razmišljaju o tome kako da unaprede svoje poslovanje.

Najjednostavniji način da se postigne porodična atmosfera na radnom mestu jeste upoznavanje sa porodicom radnika. Zbog toga se sve veći broj kompanija odlučuje za timske događaje koji uključuju porodice zaposlenih kao što je family day.

 

Family day team building Arena

 

Proširujući poziv za team building na partnere i decu zaposlenih, taj dan postaje povezivanje na dubljem nivou. Ne samo da pokazujete svom timu da cenite doprinose njihove porodice, već i stvarate okruženje kojem vaši radnici žele da pripadaju.

 

Family day team building Arena

 

 

Family day team building je jedinstven po tome što pruža širok spektar aktivnosti za sve starosne grupe. Svaki Family day je jedinstven i osmišljen je tako da zadovolji sve vaše kriterijume, a akcenat je na druženju dece i roditelja.

Okupljanje se može organizovati u firmi tako da deca imaju priliku da vide gde im roditelji rade, ali to može biti i negde u prirodi. 

 

Kao jedan od predloga za Family Day nudimo vam Karneval. 

Šarenilo, vesele boje, dobra muzika i mnogo različitih sadržaja opiće sva vaša čula i vratiće vas pravo u detinjstvo. Za najmlađe smo pripremili cirkusku školu, trampoline, animacione poligone, ali i predstave koje će ih oduševiti.

 

Ono što je posebno u vezi sa ovim Family Day programom, to je da možete odabrati bilo koju našu team building aktivnost, a mi ćemo je prilagoditi tako da u njoj mogu da učestvuju i deca i odrasli. Na taj način povećava se povezanost u okviru porodice jer imaju priliku da zajedno nešto prave, ali i da vide rezultat zajedničkog rada.

 

Za više informacija nas pozovite, a mi vam obećavamo zaista poseban dan u kojem ćemo spojiti druženje sa kolegama i porodicom. 

 

Family day team building Arena

 

Family day team building Arena

 

Family day team building Arena

 

Family day team building Arena

Team building Srbija | Arena

Sezona outdoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding