Team Building Srbija | Beograd | Tim bilding | Motivacija zaposlenih

Team building Srbija | Karneval - porodični dan

Mesto koje će vas podsetiti na pravu mali fabriku magije. Šarenilo, vesele boje, dobra muzika i mnogo različitih sadržaja opiće sva vaša čula i vratiće vas pravo u detinjstvo, gde ćete zajedno sa najmlađima čekati u redu kako biste stigli da isprobate svaku igru, koju smo pripremili za vas.
Program je jednako prilagođen deci i odraslima, osmišljen kao jedan od najzabavnijih porodičnih dana koje možete da iskusite na jednom mestu. Čeka vas mnoštvo karnevalskih stanica gde ćete se zabaviti i naučiti nešto novo. 

Za dodatno raspoloženje i dobre vibracije mogu se pobrinuti naši uvek nasmejani i duhoviti DJ i voditelji.

Team building Srbija | Arena

Sezona outdoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding