Team Building Srbija | Beograd | Tim bilding | Motivacija zaposlenih

Team building Srbija | Palić Quest

Palić Quest je interesantna igra koja će Vam pomoći da upoznate Palićko jezero, okolinu jezera, istoriju, arhitekturu i geografske odlike Palićkog regiona uz nezaboravan provod.
Ovaj team building program je osmišljen tako da učesnici kroz orijentiring upoznaju istoriju i znamenitosti koje se nalaze u okolini ovog jezera. 
Na početku programa učesnici dobijaju uputstva za igru i numerisane fotografije lokacija koje treba da posete. Na svakoj lokaciji koju obilaze, učesnici će dobiti određeni zadatak koji treba da reše i koji će ih uputiti na novu lokaciju. Zahtevnost zadataka se prilagođava grupama. Zadaci mogu biti fizičke ili logičke prirode, a osmišljeni su da ojačaju timski duh kolektiva i učine Vaš Quest još interesantnijim. Cilj celokupnog team building programa je da se učesnici dobro provedu, međusobno upoznaju ili učvrste postojeće veze, kao i da upoznaju odlike Palićkog regiona. Lokacije koje su predviđene za obilazak: Zoološki vrt Palić, Palićki vodotoranj, Ženski štrand, Muški štrand, Termalni bazen, Omladinsko jezero, Jedriličarski klub, Letnja pozornica. Na kraju programa učesnici će se imati priliku da se osveže i razvesele u jednoj od starih palićkih vinarija.

Team building Srbija | Arena

Sezona outdoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding