Team Building Srbija | Beograd | Tim bilding | Motivacija zaposlenih

Team building Srbija | Reference

Team building Arena Vam nudi raznovrsne programe i aktivnosti koje će atmosferu u Vašem kolektivu ispuniti pozitivnom energijom, uspostaviti povezanost među ljudima bez obzira na razlike i uticati na razvoj međusobnog poverenja. U takvom okruženju se poslovne dužnosti obavljaju bez zastoja, uz maksimalnu optimizaciju efikasnosti.
Svi znamo koliko su timski duh, komunikacija i motivacija zaposlenih važni za kvalitetno obavljanje posla. Upravo zbog toga smo naš posao posvetili poboljšanju odnosa medju zaposlenima.

Ovo su samo neki od utisaka naših zadovoljnih klijenata. Pozivamo Vas da nam se pridružite zajedno sa svojim kolegama i prijateljima u paintball i drugim igricama i da sa njima podelite ovo predivno iskustvo TEAM BUILDING dogadjaja koje specijalno za Vas i Vaše potrebe organizuje Arena.

 

 

 

 

 

 

Telenor logo 

Bilo je sjajno, svi su odusevljeni, cela firma danas gleda filmove! J

Vi ste pravi profesionalci, sigurna sam da cemo da nastavimo saradnju.

Hvala svima i lep vikend!

Nina

 

 

 Dijamant logo 

Divna saradnja sa sjajnim timom entuzijasta koji su nam priredili nezaboravno druženje. Njihova energija i posvećenost svakom delu aktivnosti doprinela je da se i naš tim dodatno poveže u odlično osmišljenom tematskom SURVIVAL team bildingu. I što je najvažnije, preživeli smo J Sigurno ćemo se držiti ponovo! :)

 VELIKI pozdrav iz Zrenjanina,

 Gordana Jankov

HR menadžer

 

   "Upravo smo pogledali slike i slatko se ismejali! :J Bilo nam je vrlo zabavno i svi utisci su vrrrlo pozitivni, cak su pojedine kolege iz firme ljubomorne sto nisu bili sa nama! :) 

Sve u svemu hvala vam puno na odlicnoj i profesionalnoj organizaciji!"

 Viktorija Filipovic
Advanced Software Engineer

 

 

        "Sjajna organizacija, super zabava i teambonding igre koje su oduševile sve zaposlene kompanije EY samo su neki od razloga zbog kojih je Arena No1 naša topla preporuka svima koji se upuštaju u avanturu organizovanja teambonding-a. Ispred kompanije EY želimo da vam se zahvalimo na velikom trudu i posvećenosti, besprekornoj organizaciji i nezaboravnom teambondingu!"

Ivan Nikolić, Ernst&Young

 

     "Ovo je već treći team building koji organizujemo uz veliku pomoć Arene No 1 i definitivno ih nećemo menjati! Jako dobre i kvalitetne igre, u kojima svi podjednako učestvuju, koje su prilagođene mešovitim timovima, a podstiču kako intelekt, tako i fizičku spremu i to je nešto što je zapravo i potrebno tokom kompanijskih druženja. Uvek raspoložena ekipa iz Arene No 1 je tu da sve bude kako treba i da pruži podršku i pomoć za organizaciju i izbor lokacije i događaja, bez obzira da li akcija uključuje i noćenje, ili je dnevna varijanta. Ne menjamo Vas!"

Filip Sladić, PPD

 

Utisci klijenata - Internet aukcijska kuća Limundo

"U proteklih godinu dana smo uspešno proširili obim svog poslovanja što je direktno uticalo na povećanje broja zaposlenih sa prvobitnih 5 na 20. Upravo zato bilo je neophodno poraditi na jačanju timskog duha i stvaranju jakog kolektiva. Treninzi i obuke su deo naše svakodnevnice. No bilo nam je potrebno nešto više od toga. Na insistiranje našeg IT tima smo se odlučili da učestvujemo u paintball okršaju, a organizaciju smo poverili SK Arena no 1 I nismo pogrešili. Ljubaznost, predusretljivost, poštovanje dogovora i korektne cene su ono što odlikuje njihovu uslugu. Posle prvog susreta smo odlučili i da nastavimo saradnju. Preporučujemo ih i Vama."

Sandra Poprečica, Limundo

 

 Utisci klijenata - Jaffa D.O.O. Crvenka

"Kompanija Jaffa DOO Crvenka, na čelu sa marketing timom, a povodom lansiranja novog proizvoda i prezentacije istog prodajnom timu, je angažovala ekipu Arena No 1 radi organizovanja team building aktivnosti. Događaju u Kragujevcu je prisustvovalo 60-ak učesnika komercijalnog tima i jednostavno bilo je savršeno.

Od upita za ponudu do realizacije pa zaključno i sa sumiranjem celokupne saradnje ekipa Arena No 1 je pokazala i objasnila šta znači profesionalan pristup. Gostoprimstvo i angažovanje na izvrsnom nivou. Pored aktivnosti oficijalnog dela - prezentacije i sl. zatim igara koje su bile u takmičarskom delu događaja, posluženja i sporednih aktivnosti jednostavno nije bilo mesta za propuste. Sve je zaokruženo proglašenjem pobednika, uručivanjem odličja i dodatnih nagrada od strane ekipe Arena No 1. Naravno, kao vrhunac usledile su i fotografije i video materijal. Hvala vam što postojite."

Filippos Nanopoulos, Brend menadžer

 


"Saradnjom sa Arenom No 1 smo izuzetno zadovoljni, jer su organizovani, puni ideja, koriste vreme na najbolji mogući način, imaju pozitivan stav i pouzdani su. Radujemo se ponovnoj saradnji sa njima i preporučujemo ih svima koji imaju za cilj maksimalne team building rezultate uz lakoću dogovora i ostvarenja."

Aleksandra Ćirić, General Services Specialist

 

"Želim da Vam se još jednom zahvalim na profesionalnoj pomoći u organizaciji team building-a za kompaniju MERA. I paintball i straličarstvo su bili pun pogodak i uspomene će još dugo da se prepricavaju. Hvala Vam i na lepim fotografijama."

Daniel Tavčioski, Kompanija Mera

 

"Želim da Vam se zahvalim na besprekornoj organizaciji i da Vam kažem da je tim biliding bio za čistu desetku! Nakon njihove prve reakcije i šoka kada su čuli da će prelaziti preko zategnute horizontalne sajle, na kraju sam ja ostala šokirana jer su apsolutno svi hteli u svemu da učestvuju. Ovo je za sve njih bila potpuno nova vrsta igara koja im se dopala i raspoloženje je bilo očigledno. 
Sve u svemu, zaista je sve bilo izvanredno."

Puno pozdrava, Majela

 

"Želim da Vam se zahvalim za prelepo popodne koje smo proveli sa Vama. Vozili smo bicikle, šetali, rešavali uzbudljive zadatke i u isto vreme naučili puno o gradu. Sve je proteklo u opuštenoj atmosferi sa pomalo takmičarskog duha, koji je osigurao dobru zabavu. Hvala na šoljama koje smo dobili na poklon, već su zauzele mesto u našim kancelarijama i rado ih koristimo. Dugo će nas podsećati na Vašu kompaniju.
Sve je bilo odlično pripremljeno, čak i bolje nego što smo očekivali.
Hvala još jednom na svemu I lep pozdrav iz Ljubljane."
Soraja

 

 

 

  

Pozdrav Slavica, Đorđe,

 

Mi smo sretno stigli svojim kućama.

Htjela bi vam zahvaliti na cjelokupnom angažmanu, bilo nam je fenomenalno. Od same organizacije, vodiča, koncepta, zadataka, znamenitosti koje smo posjetili, apsolutno sve je bilo savršeno. Puno vam hvala što ste nam omogućili ovo nezaboravno iskustvo. Takodjer hvala svim vodičima koji su bili sa nama kroz naš mali foto safari i dali sve od sebe da sve prođe glatko.

Željno iščekujemo slike. 

Puno pozdravite cijelu ekipu i hvala vam još jednom, nadam se da ćemo ponoviti ovo iskustvo.

 

Tea Melnjak,

Events Marketing Associate

 

Team building Srbija | Arena

Sezona indoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding