Team Building Srbija | Beograd | Tim bilding | Motivacija zaposlenih

Team building Srbija | Rekreacija zaposlenih

Stres je postao jedan od vodećih uzroka mnogih bolesti. Fizička aktivnost je idealan način da smanjite stres koji nastaje u uslovima modernog načina života i rada i akumulira u svakom od nas. Kardio trening, teretana, pilates, zumba su samo neke od aktivnosti koje nudimo kompanijama i njihovim zaposlenima kao način rekreacije sa ciljem da im pomognemo da steknu bolju fizičku kondiciju, da se oslobode svakodnevne napetosti (stres) i da se bolje osećaju. Zadovoljstvo fizičkom kondicijom se odražava i na mentalnom nivou.
Zadovoljni i opušteni zaposleni će obavljati svoje poslovne dužnosti sa više žara i sa mnogo više energije će se prepustiti novim poslovnim izazovima.
U jedinstvenoj ponudi koju Arena No 1 nudi, pored rekreacije u fitnes centru kroz niz programa, tu su i sauna, đakuzi i masaža – sve sa ciljem da se na radno mesto vratite puni radnog elana.

Team building Srbija | Arena

Sezona indoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding