Team Building Srbija | Beograd | Tim bilding | Motivacija zaposlenih

Team building Srbija | Tajne muzeja Nikole Tesle

Razvijajte timski duh i međusobnu saradnju kroz zajedničko rešavanje zadataka. Učesnici su podeljeni u timove raspoređene po prostorijama u kojima ih očekuju različiti izazovi.

U jednoj od prostorija učesnici će imati priliku da poput pravih naučnika izvode eksperimente. S obzirom da se nalazimo u Teslinom muzeju, sve ima veze sa naponom. Kada se tu napune energijom, prelaze u sledeću prostoriju. U drugoj prostoriji slećemo na Mesec. Pred takmičarima je sada igra odlučivanja. Od njihovog izbora će zavisiti da li će se tim bezbedno vratiti kući, zato moraju dobro da razmisle jer su greške nedopustive. Ovde do izražaja dolazi timski duh jer će morati da se slože oko konačnih i važnih odluka, ali tu će se svakako videti i ko ima odlike vođe. Na poslednjoj stanici ove avanture Nikola Tesla provera takmičare da li su dostojni da budu deo njegovog tima i pred njih stavlja niz logičkih zadataka koje je on lično osmislio. Kroz praćenje zabavnih instrukcija i timski rad takmičari će pokazati da li su dostojni mesta Teslinih saradnika ili će potraga morati da se nastavi. 

Team building Srbija | Arena

Sezona outdoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding