1

Team building Srbija | Arena Belgrade Quest

1 | Arena Belgrade Quest

Belgrade quest je igra koja omogućava da se na interesantan način upozna Beograd. Broj učesnika nije ograničen, ali je preporuka u jednom timu ne bude više od 12 osoba. Dužina trajanja programa se prilagođava grupi.
Na početku programa tim dobija uputstva za igru, numerisane fotografije određenih lokaliteta (važne institucije, poznate sportske dvorane, sve/većina onoga što je karakteristično i obeležje Beograda) i mapu grada. Uputstva su takva da navode tim prema numerisanim fotografijama, ali bez ucrtaniih pravaca kretanja. Na taj način učesnici moraju da komuniciraju sa domaćim stanovništvom da bi došli do zadate tačke.
Kada dođu na odredište koje je prvo po gore pomenutoj numeraciji, tu ih očekuje zadatak koji moraju da reše. Zadatak može biti fizičke prirode ( da dohvate nečto što je visoko, pa da moraju da podižu jedni druge na ramena ) ili pak logičke prirode ( da moraju da reše neku zagonetku kako bi dobili šifru koja će im otvoriti katanac na sanduku) i tek kada reše zadatak dobijaju drugu fotografiju u nizu koja ih vodi na drugu lokaciju i novi zadatak.
Tim redosledom učesnici upoznaju istoriju, arhitekturu i zanimljivosti grada kao ljude koji u njemu žive. Svakako je jedan zanimljiv program koji može da iznenadi čak i žitelje Beograda, jer težinu zadataka i lokacija koje je potrebno naći, prilagođavamo grupi koja želi da se oproba u Belgrade Quest-u.

Team building Srbija | Arena

Sezona outdoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding