Team Building Srbija | Beograd | Lančana reakcija

Team building Srbija | Lančana reakcija - 30% popusta u decembru

Team Building Srbija | Beograd | Lančana reakcija | Lančana reakcija  - 30% popusta u decembru

 

 

 

Probudite dete u sebi i oslobodite se stresa. Lančana reakcija je uzbudljiv program koji kombinuje strategiju, maštu i spretnost.

Timovi će imati priliku da dizajniraju, planiraju i prave konstrukcije koje će izazvati lančanu reakciju. Uspeh zahteva strpljenje, dobru komunikaciju među učesnicima, kao i sposobnost da razmišljaju izvan granica.

Da li će ambicija prevazići sposobnosti?

 

 

 

Kakav je to program Lančana reakcija?

 

U teoriji haosa efekat leptira je koncept da mali uzroci mogu imati velike posledice. Inspirisan efektom leptira, javlja se program Lančana reakcija.

Zadatak sa kojim se timovi suočavaju je da stvore konstrukciju koja se sastoji od niza delova koji obavljaju jednostavne zadatke, a koji su povezani tako da proizvode domino efekat u kojem aktiviranje jednog dela pokreće sledeći deo u nizu.

 

Lančana reakcija team building Arena

 

Izazov je jednostavan: samo spojite sve delove kako biste stvorili mehanizam koji radi. To je test kreativnosti, saradnje i spretnosti.

Sat pritiska i pritisak se gradi. Timovi se ubrzavaju dok testiraju manje delove i zatim ih usavršavaju. Dok se približavamo završnici napetost i uzbuđenje raste. Ali na kraju, sve je završeno i vreme je za okidač.

Da li će vaši timovi uspeti da spoje svoje konstrukcije u jedan veliki mehanizam i da li će lančana reakcija biti uspešna? Hajde da vidimo!

 

 *Iskoristite jedinstvenu ponudu u decembru - zakažite team building program Lančana reakcija i ostvarite 30% popusta.

Info: 063 11 11 373, Slavica Bjelić

         069 123 04 55, Dušan Živković

 

 

 

Team building Srbija | Arena

Sezona outdoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding