Team Building Srbija | Beograd | Novogodišnja akcija

Team building Srbija | Novogodišnja akcija - 40% popusta u januaru

Team Building Srbija | Beograd | Novogodišnja akcija | Novogodišnja akcija - 40% popusta u januaru

Želite da organizujete team building koji će unaprediti vaš tim kroz zabavu? Team building Arena vam je pripremila novogodišnju akciju sa najpopularnijim programima i popustom od čak 40%. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i zakažite svoj team building na vreme.

 

 

Pogledajte koji programi su na popustu od 40% i kada:

- druga nedelja januara - Dark Mistery i Rollercoaster;

- treća nedelja januara - Kviz i Lančana reakcija;

- četvrta nedelja januara - Kviz i Rollercoaster.

 

 

 *Iskoristite jedinstvenu ponudu u januaru - zakažite navedene team building programe i ostvarite 40% popusta.

Info: 063 11 11 373, Slavica Bjelić

         069 123 04 55, Dušan Živković

 

Novogodišnja akcija - team building Arena

Team building Srbija | Arena

Sezona outdoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding