Team Building Srbija | Beograd | Last Minute

Team building Srbija | Last Minute Jesenja Ponuda

Team Building Srbija | Beograd | Last Minute | Last Minute Jesenja Ponuda

 

Provedite jesenji dan na team building-u sa kolegama radeći na izgradnji vašeg timskg duha.

 

 

Ne propustite jedinstvenu ponudu u novembru i organizujte team building sa dva najpopularnija programa - Rollercoaster i Kviz, i dobijate 40% popusta na Kviz. 

Napravite rollercoaster koji će dokazati da je međutimska saradnja jednako bitna kao saradnja kolega unutar timova. Nakon toga se oprobajte u kvizu znanja, gde ćete se na nekim pitanjima smejati do suza, dok ćete na nekim drugim naučiti nešto novo.

 

 

 

Rollercoaster je program koji doprinosi osećaju pripadnosti timu i razvoju timskog duha. Od učesnika se očekuje da budu kreativni dok osmišljavaju jedinstvenu konstrukciju koja će predstavljati njihov rollercoaster. Ali tu nije završetak. Timovi moraju međusobno da sarađuju i da spoje sve svoje konstrukcije tako da dobiju jedan veliki timski rollercoaster. 

 

Team building Last minute - Team building Arena

 

Kombinovanje ozbiljnih sa šaljivim pitanjima doprinosi da Kviz opusti sve učesnike i da svi streme ka istom cilju - pobedi. Takmičarski duh će sigurno biti probuđen kod svih. 

 

Team building Last minute - Team building Arena

 

Na vama je da zakažete termin,a naš tim će se pobrinuti da vaš dan dan pretvori u sjajan team building. 

Team building Srbija | Arena

Sezona outdoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding