Team Building Srbija | Beograd | Rollercoaster

Team building Srbija | Rollercoaster

Team Building Srbija | Beograd | Rollercoaster | Rollercoaster

 

 

 

 

Učesnici dobijaju tačno definisan set materijala poput daščica, drvenih štapića, selotejpa i slično, kao i upustvo koje će ih usmeriti kako da naprave svoj rollercoaster. Program se sastoji od dva dela.

 

 

 

 

 

Prvi deo je fokusiran na saradnju unutar timova, svaki tim za dato vreme pravi svoj rollercoaster.

 

 Rollercoaster - Team building Arena

Rollercoaster predstavlja težnju ljudi da se povežu, da se ne dele, jer zajedno mogu sve. Zato ćemo na kraju spojiti sve rollercoaster-e u jedan veliki, jer cilj svega je da ojačamo međusobne veze. Svaki tim će napraviti drugačiju konstrukciju, a na svim učesnicima je da poštuju međusobne razlike i da pronađu ono što je zajedničko kako bi uspeli da svoju konstrukciju spoje sa konstrukcijom tima do sebe.

 Rollercoaster - Team building Arena

 

Ukoliko sve funkcioniše kako treba, lopta će preći preko objedinjenog rollercoaster-a. Uspeh prelaska lopte preko cele konstrukcije donosi momenat ekstremnog uzbuđenja i euforije svih učesnika, kao i osećanje pripadnosti i zajedništva.

 

Team building Srbija | Arena

Sezona indoor team building event-ova je počela!

Ne propustite najnovije team building programe u Areni!

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proleća i rane jeseni, kada je lepo vreme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smete dozvoliti da iste utiču na građenje jakog poslovnog tima! Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building event-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda. Proverite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas! Pogledajte utiske kompanija.

Posebno bismo istakli Arenu Fun Factory, objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas ni jedan neće ostaviti ravnodušnim. Streličarstvo, paintball mete, free climbing,    laser tag, laser maze, pikado, air hokej, stoni fudbal, basket i još mnogo zanimljivih sadržaja - zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kolega. Dođite i uživajte gradeći timski duh i međusobno jedinstvo.

Team building Srbija | Aktivnosti

Team building Srbija | Akcije i novosti

Team building Srbija | Reference

Limundo
VIP
Intel
British American Tobacco
Gorenje
Raiffeisen bank
NIS
P&G
OMV
RTS
Upit za teambuilding