City build

Vaši timovi ne sarađuju uvek dobro? Ne razumeju da je za napredak firme neophodno da svaki tim da svoj maksimum i da za to vreme sarađuje sa ostalim timovima? Želite da ujedinjujete i razvijete bolje međutimske odnose?

Imamo pravi program za vas!

Zamislite jedan grad. Šta sve vidite u njemu?

Vaš zadatak će biti da sve to dizajnirate i napravite od materijala koji dobijete. Timovi rade na razvijanju zajedničke vizije i strategije koju postavljaju koristeći kreativnost i odlične veštine upravljanja projektima.

Efikasna međusobna komunikacija i saradnja biće od ključnog značaja za uspeh jer svaki tim radi na svom delu, ali na kraju se svi udružuju kako bi nastao jedan veliki grad.

City build je zabavno i nezaboravno iskustvo koje se oslanja na angažovanje svih pojedinaca, ali i na dobru dinamiku tima.

Broj učesnika: preporučujemo od 3 do 5 učesnika po timu. Broj timova nije ograničen ali preporučujemo minimalno 7 timova da bi projekat imao smisla.

Benefiti: razvoj timske i međutimske komunikacije, razbijanje ćelija (silosa), upravljanje projektima, razvoj liderskih veština.

.

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže