Family day

Organizujte Family Day i omogućite zaposlenima da pokažu svojoj porodici gde rade, ko su njihove kolege i šta rade. Istovremeno će uživati u zajedničkim aktivnostima koje će zbog prisustva porodica učiniti da se zaposleni osećaju kao deo šire zajednice. a ne samo kao kolege koje rade zajedno. I sve to dok se svi zajedno opuštaju i uživaju u neverovatnim aktivnostima koje smo pripremili za vas.

Family day program uključuje niz zabavnih, kreativnih i edukativnih aktivnosti, koje su prilagođene deci i odraslima. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima poput timskih igara, sportskih takmičenja, kreativnih radionica a najmlađi će se zabavljati uz klovnove, maskote, igraonice na naduvavanje, pozorišnu predstavu, kreativni kutak i još mnogo toga. Sve ove aktivnosti jačaju vezanost zaposlenih za kompaniju i kolegijalnost kao i porodične i prijateljske veze, unapređuju komunikaciju i povećaju motivaciju.

Organizujemo Family day događaje za kompanije svih veličina i zahteva. Bez obzira na to koliko je velika ili mala Vaša kompanija, mi imamo rešenje za Vas.

.

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže