Formula 1

Automobil koji vozite govori dosta o Vama. Život je prekratak da biste vozili dosadan auto. Mi Vam dajemo priliku da sami dizajnirate i napravite svoju formulu 1.

Okupite svoje zaposlene i organizujte im dan o kakvom sanja svaki ljubitelj automobila.

Dizajnirajte i napravite formulu 1 po svojoj meri, predstavite je pred svima, a potom i učestvujte u trci. Zvuči nemoguće? Više ne. Oprobajte se u ulozi inženjera i promenite način na koji se gleda u auto-industriji.

Svaki auto je prvo bio samo skica. Tu Vaša kreativnost dolazi do izražaja. Ali cilj je da tu skicu pretvorimo u stvarnost. Svaki točak, svaki delić, pa i najmanji, bice sklopljen Vašim rukama. A onda sledi najlepši deo – defile, gde ćete sa ponosom predstaviti formulu iz svojih snova.

Ali ne zaboravite, automobil je lep samo onoliko koliko je funkcionalan. Vaša formula 1 mora učestvovati u finalnoj trci.

Vreme je za nove izazove. Da li imate ono što je potrebno da budete vozač formule 1?

Broj učesnika: preporučujemo od 4 do 6 po timu. Maksimalan broj učesnika je 192.

Benefiti: razvoj komunikacije i kreativnosti, timski rad, zabava, takmičenje.

Prostor:  Formula 1 se može održavati u zatvorenom prostoru – u sportskoj sali ili u velikoj konferencijskoj sali sa tvrdim podom. Ukoliko vreme dozvoljava, preporučujemo napolju, na terenima sa odgovarajućom podlogom.

 

 

.

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže