Kuvarska radionica

Program koji je sve popularniji, kako među kompanijama, tako i među fasilitatorima Arene – svi žele da vode ovakve događaje, a razlog, pogađajte sami!

Jela se mogu pripremati u prostoru restorana, restoranske kuhinje ali sve češće i opuštenije, napolju!

Kuvarska radionica se može nadovezati na neki drugi team building program, edukaciju ili napraviti da između dva bloka programa sami pripremate ručak.

Razne su opcije menija, dogovorićemo ga sa Vama, a program je takav da će učesnici  timski pripremati namirnice a zatim ih i kuvati. Sjajna zabava je zagarantovana kao i dobra klopa za kraj radionice. Vrhunski majstori, kuvari,  su tu da pomognu, daju savete i prenesu svoja znanja. Osim što ćete skuvati ručak, naučićete i poneku, veoma korisnu, kuvarsku veštinu koju ćete ubuduće primenjivati i kući!

Na kraju programa, naš stručni žiri proglasiće tim najboljih kuvara!

Broj učesnika: preporučujemo timove od 3 do 10 učesnika. Što se tiče ukupnog broja, za program na otvorenom prostoru broj učesnika nije ograničen, za program u zatvorenom prostoru, zavisno od lokacije,  maksimum je uglavnom 30 učesnika.

Benefiti: sjajna zabava, razvoj timskog duha kroz savladavanje novih veština, opuštena atmosfera u kojoj će se kolege bolje upoznati.

.

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže