Most

MOST – RAZVOJ SARADNJE UNUTAR TIMA I POVEZIVANJE TIMOVA

Svi umemo da pređemo preko mosta, ali šta da radimo ako nam taj most dođe u delovima?

Pred Vaš tim postavljamo izazov – sklopite most koji će vas odvesti na drugu stranu jezera/reke, gde vas čeka ručak :). Most je stigao u delovima koji su uz to i „šifrovani“ pa se ne može slagati bilo kako već učesnici moraju da se potrude kako bi projekat bio uspešan.

I izazov: svaki tim sklapa svoj deo mosta gde do izražaja dolazi saradnja i komunikacija unutar tima. Strpljenje i preciznost su neophodni da bi se svi delovi uklopili kako treba i da bi se segment svakog tima mogao uklopiti sa drugim timovima. Upravljanje resursima je takođe bitno da bi se zadatak izvršio u okviru datog vremena.

II izazov: timovi potapaju svoje segmente i međusobno ih povezuju kako bi sklopili upotrebljiv most preko koga svi prelaze

Timovi će dodeliti uloge učesnicima, neko će biti menadžer projekta, neko će biti zadužen za komunikaciju sa ostalim timova, neko zadužen za bezbednost, a ostatak ekipe će se baviti izgradnjom mosta.

MOST je jedinstven program i razvila ga je Team building Arena. Učesnici će od početne neverice da je uopšte moguće napraviti most koji mogu preći, do kraja programa preći u fazu euforije kada zaista svi i pređu na drugu obalu.

Preporučeni broj učesnika u timu: 4-8 po timu, broj timova zavisi od veličine grupe. Program je idealan za grupe od 30 do 96 ljudi

Benefiti: razvoj liderskih veština, komunikacija unutar tima i između timova, razbijanje ćelija (silosa) u firmi, izlazak iz zone konfora, probijanje sopstvenih granica.

.

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže