Rollercoaster

Timovi ne sarađuju dobro jedni sa drugima ili ne obraćaju pažnju, ne pružaju pomoć kada je potrebna.

Kroz Rollercoaster program im pošaljite poruku da projekat može biti završen samo ukoliko svi timovi završe svoj deo posla ali i sarađuju i pomažu drugim timovima da i oni urade svoj deo.

Učesnici dobijaju unapred definisan set materijala kao i upustvo koje će ih usmeriti kako da naprave svoj rollercoaster, kako bi lopta, samo uz pomoć gravitacije, prešla konstrukciju i aktivirala sledeći tim. Uz akcione kartice koje obezbeđujemo i uloženi trud, timovi će uspeti da izvrše zadatak. Po završenom zadatku, svi su oduševljeni dobijenim rezultatom i raduju se zajedničkom uspehu!

Broj učesnika: preporučujemo od 4 do 8 učesnika po timu. Maksimalan broj učesnika ograničen je samo prostorom u kome se događaj održava. Preporučeni minimum je tri tima da bi projekat dobio svoj smisao.

Benefiti: timski rad, kreativnost, razvijanje strategije, liderske veštine, logičko razmišljanje, razvoj komunikacije, razbijanje ćelija i bolja saradnja među timovima.

Prostor: preporučujemo da se rollercoaster realizuje u zatvorenom prostoru. Moguće je ovaj program raditi i na otvorenom ali može biti manjih smetnji u slučaju vetra.

.

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže