avantura na dva točka

– NOVI TEAM BUILDING PROGRAM –

Outdoor team building - Avantura na dva točka

Ovaj nezaboravan doživljaj kombinuje biciklizam, rešavanje zagonetki i kreativne izazove na jedinstven način, stvarajući iskustvo koje će se dugo prepričavati.

Šta ovu avanturu čini tako posebnom?

Outdoor team building - Avantura na dva točka

Outdoor team building - Avantura na dva točka Prva faza Avanture na dva točka vodi vas kroz Ada Ciganliju na biciklama. Timovi će otkrivati označene stanice, gde ih očekuju zadaci i mozgalice koje će testirati njihovu logiku, timsku koordinaciju i brzo razmišljanje. Ova faza biciklizma nije samo vožnja; to je putovanje kroz izazove koji će ojačati vaš timski duh.

Lančana reakcija - indoor team building Drugi deo i finalni čin Avanture na dva točka prenosi se na noge, i tu se prava magija događa. Ada Ciganlija postaje vaše igralište, a svaki član tima igra ključnu ulogu u uspehu. Od matematičkih i logičkih mozgalica, preko šaljivih muzičkih kvizova, pa do zadataka koji zahtevaju kreativnost poput pravljenja fotografija ili video zapisa na određenu temu – svaki zadatak je prilika za rast, smeh i zajedničko stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Avantura na dva točka nije samo timski program; to je doživljaj koji će Vaš tim povezati na sasvim novi način. Pustite da biciklizam postane sredstvo za razbijanje barijera, a zadaci izvor radosti i uspeha. Rezervišite svoj team building još danas i iskusite nešto jedinstveno, uzbudljivo i nezaboravno sa svojim timom!

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže