bio models

Bio models team building

Uđite u svet inovacije, timskog duha i kreativnosti uz naš jedinstveni program Bio models, u kojem podstičemo Vaše timove da pokažu svoju kreativnost dok se upuštaju u izazov izrade modnih kreacija koristeći isključivo reciklažne materijale.

Šta bio models čini tako posebnim?

Bio models team building

Lančana reakcija - indoor team building Planiranje: Svaki tim detaljno planira strategije i ciljeve za kreiranje unikatnih modnih komada. Ova faza omogućava razvoj efikasnih poslovnih planova i koordinaciju timskih aktivnosti, reflektujući ključne korake poslovnog planiranja.

team building arena Kreiranje: Timovi, koristeći isključivo reciklažne materijale, izrađuju modele koji transformišu ograničenja u izvanredne mogućnosti. Ovo je paralela sa stvarnim poslovnim izazovima gde kreativnost mora biti usklađena sa resursima, istovremeno podstičući inovativni pristup.

team building arena Inovacije: Suočeni sa izazovima i ograničenjima materijala, timovi se podstiču da istraže nove pristupe, tehnike i ideje. Ovakav pristup stimuliše inovativno razmišljanje i spremnost za eksperimentisanje – ključne komponente uspešnih poslovnih inovacija.

team building arena Testiranje i prepravke: Proces izrade modela služi kao platforma za testiranje ideja i njihovo prilagođavanje. Timovi usvajaju agilan pristup, brzo reaguju na povratne informacije i prilagođavaju se promenama – sve važne veštine za poslovni uspeh u dinamičnom okruženju.

Lančana reakcija - indoor team building Takmičenje: Na modnoj reviji, timovi prezentuju svoje kreacije u takmičarskom okruženju. Ovo je prilika da se pokaže sposobnost tima da se istakne i bude primetan u konkurentnom okruženju. Crveni tepih i VIP zid za slikanje dodatno će upotpuniti iskustvo, omogućavajući učesnicima da se osećaju kao prave zvezde.

Bio models team building

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže