nAši saradnici

NAŠI SPOLJNI SARADNICI PREDAVAČI

Marijana i Jelena, treneri PCM metodologije

Marijana i Jelena

 

su dugogodišnji treneri PCM (Process Communication Model) metodologije koju je NASA koristila skoro dve decenije za formiranje i razvoj timova. Sertifikovane među prvim trenerima u Srbiji, ovu metodologiju su koristile u firmama: Siemens, Mercator S, Mlekoprodukt, Marlo, Renault (Hrvatska), Alphabet Group (BiH), Novo Nordisk (Federacija BiH, Republika Srpska),…

Ukoliko želite da radite na prevenciji i rešavanju konflikata, motivaciji pojedinaca i timova, timskoj koheziji i dinamici, prepoznavanju lične odgovornosti, lakšoj i boljoj komunikaciji uz brže razumevanje između različitih nivoa u organizaciji– ovo je prava metodologija za vas!

Trening se izvodi samostalno, ili u sklopu team building aktivnosti, na interaktivan, zabavan i dinamičan način, kako bi učesnici u što kraćem periodu mogli da iskoriste maksimalni potencijal PCM-a.

 

Ljiljana Bunjac, NLP trener

Ljiljana Bunjac

 

je NLP Trener, integrativni, psihodinamski savetnik na superviziji i preduzetnica sa 17 godina radnog iskustva u radu sa ljudima kroz obuke i edukacije, kako u korporacijama tako i u porodičnim firmama.

Kreator je više autorskih programa edukativnog karaktera, nekadašnja rukometašica i ljubitelj ekoloških tema.

Veruje da je obrazovanje mnogo širi pojam od školovanja i da je jedini put, put sa tri glavna putokaza – posvećenost stalnom usavršavanju, neprekidna potraga za novim znanjima i iskustvima kao i desetoboj sa sopstvenim ograničenjima. 

Veruje da je najveća vrednost korišćenja sakupljenog znanja kada ga stavimo u službu sebi i drugima.

 

Ivana

 

je diplomirani inženjer Fakulteta organizacionih nauka, magistar ekonomskih nauka, odbojkašica – nekada aktivna, a zauvek zaljubljena u ovaj divan sport. Majka je dva dečaka i duboko veruje da je porodica ključ sreće za svakog pojedinca. Praktično iskustvo gradila je na različitim menadžerskim pozicijama u kompanijama Dinamik Centar, AK Kompresor i Merkur International. Poslednjih 8 godina vodila je timove na pozicijama: Menadžer kvaliteta, Customer care Manager, Operativni Menadžer, Direktor prodaje, Direktor postprodaje i na poziciji Generalnog Direktora.

Kako duboko veruje da je neprekidno učenje vrednost koja je vodi kroz život, a znanje resurs koji nas usmerava i određuje, pohađala je mnogobrojne edukacije i treninge, a mnoge od njih i sama izvodi. Sertifikovani je NLP trener i završila je Erickson koučing edukaciju prema standardima ICF-a. Energična je, kreativna i aktivna sa izraženim fokusom i verom u pozitivne ishode – „jer ako nije srećan , onda i nije kraj, zar ne?“

Ivana kaže da je njena svrha oduvek bila da uči, razvija i podržava pojedince i timove u svrhu ostvarenja kompanijskih ciljeva i ostvarenja punih individualnih potencijala.

 

Neda

 

je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Kao sertifikovani REBT terapeut konsultant Albert Ellis iz Njujorka i konsultant internacionalne kompanije Human Synergistics, od početka karijere bavi se primenom stečenih psiholoških znanja u biznisu, pružajući jedinstven spektar usluga u oblasti razvoja zaposlenih i razvoja organizacija.

Posle dugogodišnjeg rada za najprestižnije kompanije koje posluju na našem tržištu (ComTrade Group, Merkur, KBC banka), stečeno dragoceno praktično iskustvo u upravljanju ljudskim resursima i razvoju HR sistema, postaju polazna osnova za kreiranje njenih sopstvenih metoda pristupa klijentima.

Kompanijama pomaže da poboljšaju svoju internu organizaciju i unaprede organizacionu kulturu, kroz najsavremenije metode korporativnog razvoja, bazirane na HR konsaltingu, coachingu i mentoringu. Primena savremenih coaching alata je njena strast i u radu sa timovima i pojedincima, kojima pomaže u postizanju njihove veće timske i lične efikasnosti i produktivnosti, kao i u boljem prilagođavanju promenama.

Kako je i sama okrenuta sportu, rado se uključuje u organizaciju adrenalinskih teambuildinga, uživajući u širenju pozitivne energije koja budi energiju promene, kako u ličnom razvoju pojedinca, tako i dinamike tima.

 

Nikola

 

Internacionalni predavač

Personalni trener;

Profesor primenjene psihologije i komunikologije;

Profesor liderstva i personalnog menadžmenta;

Profesor teorije zdravog življenja (velnesa), fiziologije sporta i higijene sporta;

Doktor medicinskih nauka i specijalista sudske medicine (forenzičar).

 

AKADEMSKA PROŠLOST

Matični fakultet (od studenta do profesora) – Medicinski fakultet, Univerziteta u Novom Sadu (1970. do 1993.);

Akademski, specijalistički, naučni i stručni rad na univerzitetima Stanford (Palo Alto, Kalifornija, SAD), Kornel (Cornell) i NYU (Nju Jork, SAD) kao i u Helsinkiju (Finska), Ankoni (Italija), Aberdinu i Londonu (UK), Beogradu i Novom Sadu;

Stručni rad u FBI (USA) i Scotland Yard (UK);

Dvostruki dobitnik Fulbrajtove (nagradne) stipendije u oblasti nauke.

 

Ivan

 

U toku proteklih 25 godina Ivan Kokeza je bio CEO / generalni direktor i konsultant sa intezivnim iskustvom u nekoliko oblasti, uključujući energetiku, naftu i gas, farmaciju i medicinske tehnologije, sistem satelitskog praćenja i drugim inovativnim industrijama.

Vodio je timove i učestvovao u veoma različitim projektima u 38 zemalja.

Bio je član u osam Upravnih odbora u kompanijama u USA, Kanadi, Švajcarskoj, Francuskoj,  Nemačkoj i jednog Upravnog odbora u Srbiji

Od 2015. godine Ivan je konsultant i mentor menadžerima kojima pomaže da sopstvenom SAIL  metodom unaprede liderske sposobnosti.

 

Jelena

 

je jedan od vodećih trenera razvojnih veština na našim prostorima, kao i uspešan stručni konsultant koji već godinama razvija potencijale zaposlenih u domaćim i stranim kompanijama.

Više od 10 godina se bavi konsaltingom i za to vreme je održala veliki broj treninga, radionica i edukacija širom regiona. Kao stručni konsultant držala je kako individualne sesije, tako i edukacije za razvoj timova u domaćim i stranim kompanijama.

Posle niza specijalizacija širom sveta kod najpriznatijih stručnjaka licencirana je za coaching i treninge. Imala je prilike da uči od vrhunskih stručnjaka poput Marilyn W. Atkinson, Marshall Goldsmith-a, Bryan Tracy-a, Bob Proctor-a, Mickael Dufourneaud-a, Silvie Viole, Lynn Skotnitsky, Carle Benedetti, Laure Silve, Paule Paterson i mnogih drugih.

Po formalnom obrazovanju diplomirani Ekonomista sa smera Menadžment. Višegodišnje iskustvo u finansijama joj pomaže da na vrlo profesionalan način razume svoje klijente i način njihovog poslovanja.

 

Boris

 kao profesionalni trener poslovnih veština je svoje znanje sticao kroz formalno fakultetsko obrazovanje, neformalno stručno obrazovanje u edukativnim programima u inostranstvu, ali i kroz praktičan rad u privredi, vodeći nekoliko preduzeća kao vlasnik ili konsultant, takođe i dve velike organizacije (Mensa Srbije i Klub Uspešnih), direktno se baveći upravo ovim veštinama koje već trinaest godina uspešno prenosi svojim učenicima.

24 godina iskustva u privredi

13 godina iskustva u edukaciji

350+ održanih kurseva i seminara

7.000+ učesnika kurseva i seminara iz svih država bivše Jugoslavije i šire

15 država iz kojih su učesnici pohađali kurseve

5 osnovnih edukativnih programa i 12 podcelina

9 privrednih komora, 10 fakulteta, 6 poslovnih centara, državne i privatne institucije kao domaćini i organizatori njegovih kurseva i seminara

400+ kompanija koje su slale svoje učesnike na edukaciju

 

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže