Tradicionalni team building događaji na otvorenom uglavnom se zasnivaju na bliskom kontaktu i međusobnoj interakciji zaposlenih. Međutim, tokom pandemije to više nije bila opcija. Stoga je pokrenuto mnogo virtuelnih aktivnosti, prilagođenih socijalnom distanciranju. Arena je kreirala takve programe koji su i dalje u našoj ponudi:

Online programi

Team building je više nego potreban tokom ulaska u „novu normalnost“. S toga ne čudi da trenutno dolazi do značajno povećanog interesovanja za organizacijom tim bildinga. Tradicionalnih tim bildinga, na otvorenom.

 

 

Okupite ponovo svoj tim

Prošlo je neko vreme otkako se vaš tim nije video licem u lice. Razgovor sa drugima na mreži jednostavno nije isto što i fizičko zajedništvo u istom prostoru.

Okupljanje van radnog mesta omogućava vašim zaposlenima da se međusobno povežu i obnove svoje veze u okruženju bez stresa. Normalno je da su se zaposleni naprosto uželeli bliskog kontakta i druženja.

Epidemiološke mere koje su ograničavale veća okupljanja više nisu na snazi. S obzirom na obim vakcinacije može se očekivati da se u skorijem periodu neće ni vraćati. Kada se tome doda da je trenutno najbolje vreme za zanimljive tim bilding aktivnosti na otvorenom, ne čudi značajno interesovanje za realizaciju tim bildinga.

 

 

Obodrite moral vaših zaposlenih

Povratak u kancelariju nakon toliko dugog rada od kuće predstavljaće ne baš lako prilagođavanje za vaše zaposlene. Verovatno će trebati neko vreme dok svi ponovo ne pronađu svoj tok. Posle svega što se dogodilo, moral će verovatno pasti. Vaši zaposleni mogu se osećati pod stresom dok se bore da proizvedu isti visokokvalitetni rezultat rada koji su imali pre nego što je pandemija nastupila.

Stoga mi predlažemo odvođenje vašeg tima na lepu lokaciju u prirodi savršen je način da podignete raspoloženje. Team building aktivnosti na otvorenom mogu pomoći u obnovi morala kompanije i omogućiti vašim zaposlenima napredak.

 

 

Pojačajte motivaciju

Radeći od kuće, vaši zaposleni su se možda navikli da rade stvari na svoj način. Morali su da izvrše neka velika prilagođavanja. Nije im bilo lako raditi dok su školovali svoju decu i brinuli se da njihove porodice ostanu bezbedne.

Vračajući se u kancelariju, vaš tim možda neće imati istu motivaciju i fokus. Stoga mi predlažemo odlazak vašeg tima na lokaciju van radnog mesta. To vam može pomoći da vratite motivaciju svog tima. Kada vaši zaposleni uspešno savladaju zadatke tokom team building aktivnosti na otvorenom, osećaće se dobro prema sebi. Povećaće se njihovo samopouzdanje. Veća motivacija i samopouzdanje vode ka većoj produktivnosti. To zasigurno može pomoći vašoj kompaniji da se vrati na pravi put.

 

 

Razmatrate post pandemijsko okupljanje za vaše zaposlene van radnog mesta?

Kompanije su se možda morale prilagoditi da nastave sa radom tokom pandemije kovida, ali te promene neće trajati zauvek. Sastanci van radnog mesta i aktivnosti izgradnje tima pomažu da se vaši zaposleni ponovo okupe i omoguće im da se ponovo upoznaju. Oni podižu moral i pružaju motivaciju koja je vašem timu potrebna da vrati vašu kompaniju tamo gde treba da bude.

Za sve vaše potrebe korporativnih događaja, Arena je tu da vam pomogne. Naša široka paleta outdoor ali i indoor aktivnosti pruža savršeno okruženje za zbližavanje vašeg tima.