family day

Zbog gustog i intenzivnog rasporeda, vaši zaposleni se mogu osećati monotono na poslu, okrenuti svako svojim obavezama. To je nešto što utiče na učinak zaposlenih. Stoga je neophodna odgovarajuća motivacija da bi se ponovo ujedinili i radili kao tim. Zašto ne biste organizovali uzbudljiv korporativni događaj na koji bi zaposleni došli sa svojim porodicama, zabavili se i družili jedni s drugima? Učinak će biti sjajan: zbližavanje i upoznavanje porodica, relaksirajuća atmosfera i dobra zabava za odrasle i decu ispuniće dan najlepšim vrednostima u okrilju vaše poslovne vizije uspešnog tima. Takođe, time ćete stvoriti jače poverenje i veću lojalnost celokupnog tima.

 

Najpre šta je Family day (Porodični dan)?

Family day je korporativna aktivnost na kojoj se zbližavaju radno okruženje, i lično, porodično, vaših zaposlenih. Iskreno verujemo da je duh koji okružuje Porodični dan, kada možete okupiti sve u kompaniji radi zabave i druženja – igara, hrane, nagrada, dečijih igara i dobre zabave, muzike i plesa, duh osnaživanja veza među zaposlenima, jačanja vašeg humanog kapitala i jačanja osećaja pripadnosti vašem kolektivu. Jer Family day je događaj koji zaposleni ne bi želeli da propuste!

 

Šta se sve može naći na Family day-u?

Sve što poželite, prilagođeno vašim potrebama, strukturi i veličini grupe, tj. broju zaposlenih, kao i prostoru na kojem će se sve organizovati. Sigurno je da nikada ne organizujemo dva ista Family day-a, jer se trudimo da svaki bude maksimalno personalizovan i autentičan.

Ukoliko postoji tema Porodičnog dana, utoliko bolje, a naš stručni tim sa 20 godina iskustva u organizaciji događaja će se potruditi da vam i oko toga pomogne.

 

Karneval

Karneval je posebna programska celina na našim Porodičnim danima, koja će veselim bojama, dobrom muzikom i mnoštvom sadržaja opiti sva Vaša čula i vratiće Vas pravo u detinjstvo, gde ćete zajedno sa najmlađima čekati u redu kako biste isprobali svaku igru koju smo pripremili za Vas.

 

Aktivnosti

Neki od sadržaja koje možemo organizovati za mališane i odrasle:

– Koordinacija štapova

– Trka balončića

– Vozić sa balonima

– Zona sletanja

– Nabacivanje obruča

– Tri kruga oko štapa

– Prenos toksičnog otpada

– Trka sa štapom između nogu – duhovita

– Provlačenje kroz hulahop

– Veliki tobogan na naduvavanje

– Trampolina

– Face painting

– Moderliranje balona

– Punkt sa lego kockama

– Punkt za “tetovaže”

– Trka čaša

– Rat pištoljima na vodu

– Kreativna radionica (slikarska, keramičarska, pravljenje eko pomada, pravljenje košnica, pravljenje kućica za ptice ili neka druga po izboru)

– “Score frizbi”

– “Mini Fudbal”

– Pikado

– Živi Mikado

– Šah

– Vikinški šah

– Photo booth zid

– Airsofrt mete

– Badminton

– Elektronski kviz

 

 

Hrana i piće

Hrana i piće na našim događajima se serviraju u neograničenim količinama tokom čitavog događaja, ili po potrebi u unapred označenom terminu. Imamo pripremljena 3 različita paketa koji se razlikuju cenovno i po sadržaju. I bez brige, hrane i pića uvek ima dovoljno za sve!

 

Kako mi to radimo?

Već smo se pohvalili da se već 20 godina profesionalno bavimo organizacijom događaja. U prilog tome,  Team Building Arena će za vas organizovati sve od logistike, preko protokola, brendiranja, ozvučenja, muzike, pića i hrane, pa do aktivnosti. Porodični dan organizujemo po principu ključ u ruke, čime ćete imati jednu glavobolju manje. Najveći deo sadržaja organizujemo u potpunosti sami, bez potrebe za posrednicima.

 

 

I da zaključimo, Porodični dan je prilika za team building koji će ojačati timski duh. Članovi tima družiće se zajedno i isprobati razne kreativne aktivnosti. Kompanija će postati vrsta velike porodice u kojoj svako ima određenu ulogu, ali u kojoj svi rade za zajednički cilj sa radošću i pozitivnom energijom. Kada jednom probate ovu emociju, to će biti prvi korak ka stvaranju boljeg radnog okruženja za ubuduće!

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže