family day

Family day ili porodični dan je savršen način da se razbiju barijere među zaposlenima, ali i da se provede kvalitetno vreme sa kolegama i sa porodicom.

 

U zabavnoj i opuštenoj atmosferi porodičnog dana svi će napuniti svoje baterije, povezaće se međusobno na dubljem nivou i samim tim će i motivacija na poslu biti veća.

 

Deca će imati priliku da vide prostor i atmosferu u kojoj njihovi roditelji rade, a Vi kao firma, pokazujete svom timu tokom family day-a da cenite doprinose njihove porodice.

 

Family day je jedinstven po tome što pruža širok spektar aktivnosti za sve starosne grupe. Svaki porodični dan je jedinstven i osmišljen je tako da zadovolji sve vaše kriterijume.

Neki od sadržaja koje možemo organizovati za mališane i odrasle:

– Koordinacija štapova

– Trka balončića

– Vozić sa balonima

– Zona sletanja

– Nabacivanje obruča

– Tri kruga oko štapa

– Prenos toksičnog otpada

– Trka sa štapom između nogu – duhovita

– Provlačenje kroz hulahop

– Veliki tobogan na naduvavanje

– Trampolina

– Face painting

– Moderliranje balona

– Punkt sa lego kockama

– Punkt za „tetovaže“

– Trka čaša

– Rat pištoljima na vodu

– Kreativna radionica (slikarska, keramičarska, pravljenje eko pomada, pravljenje košnica, pravljenje kućica za ptice ili neka druga po izboru)

– „Score frizbi“

– „Mini Fudbal“

– Pikado

– Živi Mikado

– Šah

– Vikinški šah

– Photo booth zid

– Airsofrt mete

– Badminton

– Elektronski kviz

 

Ponude kreiramo prema Vašim zahtevima, broju zaposlenih i prostoru na kojem će se sve organizovati.  Specijalizovani smo za organizaciju događaja po principu “ključ u ruke“ tako da Vi ne morate ni o čemu da brinete.

 

Mi ćemo organizovati sve od logistike, preko protokola, brendiranja, ozvučenja, muzike, pića i hrane, pa do aktivnosti.

 

Karneval tokom porodičnog dana će veselim bojama, dobrom muzikom i mnoštvom sadržaja opiti sva Vaša čula i vratiće Vas pravo u detinjstvo, gde ćete zajedno sa najmlađima čekati uredu kako biste isprobali svaku igru koju smo pripremili za Vas.

 

Naš tim će prilagoditi celodnevni provod na svakom mestu gde postoje uslovi za realizaciju family day-a. Bilo da je u pitanju neka lokacija u prirodi, u gradskoj zoni ili u vašem fabričkom okrugu.

 

Program je jednako prilagođen deci i odraslima, osmišljen kao jedan od najzabavnijih porodičnih dana koje možete da iskusite na jednom mestu. Ispod teksta možete videti neke od karnevalskih aktivnosti.

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže