Family Day / Porodični Dan - Team Building Arena

family day

Family day je savršen da se razbiju barijere među zaposlenima, ali i da se provede kvalitetno vreme sa kolegama i sa porodicom.

U zabavnoj i opuštenoj atmosferi svi će napuniti svoje bateije, povezaće se međusobno na dubljem nivou i samim tim će i motivacija na poslu biti veća.

Deca će imati priliku da vide prostor i atmosferu u kojoj njihovi roditelji rade, a Vi kao firma pokazujete svom timu da cenite doprinose njihove porodice.

Family day je jedinstven po tome što pruža širok spektar aktivnosti za sve starosne grupe. Svaki Family day je jedinstven i osmišljen je tako da zadovolji sve vaše kriterijume.

Ponude kreiramo prema Vašim zahtevima, broju zaposlenih i prostoru na kojem će se sve organizovati.  Specijalizovani smo za organizaciju događaja po principu “ključ u ruke“ tako da Vi ne morate ni o čemu da brinete.

Mi ćemo organizovati sve od logistike, preko protokola, brendiranja, ozvučenja, muzike, pića i hrane, pa do aktivnosti.

Karneval će veselim bojama, dobrom muzikom i mnoštom sadržaja opiti sva Vaša čula i vratiće Vas pravo u detinjstvo, gde ćete zajedno sa najmlađima čekati uredu kako biste isprobali svaku igru koju smo pripremili za Vas.

Program je jednako prilagođen deci i odraslima, osmišljen kao jedan od najzabavnijih porodičnih dana koje možete da iskusite na jednom mestu, a iznad teksta možete videti neke od karnevalskih aktivnosti.

sr_RSSerbian