family day

Organizujte Family Day i omogućite zaposlenima da pokažu svojoj porodici gde rade, ko su njihove kolege i šta rade. Istovremeno će uživati u zajedničkim aktivnostima koje će zbog prisustva porodica učiniti da se zaposleni osećaju kao deo šire zajednice. a ne samo kao kolege koje rade zajedno. I sve to dok se svi zajedno opuštaju i uživaju u neverovatnim aktivnostima koje smo pripremili za vas.

Organizujemo Family day događaje za kompanije svih veličina i zahteva. Bez obzira na to koliko je velika ili mala Vaša kompanija, mi imamo rešenje za Vas.

ŠTA UKLJUČUJE FAMILY DAY?

Family day program uključuje niz:

 • zabavnih,
 • kreativnih i
 • edukativnih aktivnosti.

Sve aktivnosti su prilagođene deci i odraslima. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima poput timskih igara, sportskih takmičenja, kreativnih radionica a najmlađi će se zabavljati uz klovnove, maskote, igraonice na naduvavanje, pozorišnu predstavu, kreativni kutak i još mnogo toga.

Sve ove aktivnosti jačaju veznost zaposlenih za kompaniju i kolegijalnost kao i porodične i prijateljske veze, unapređuju komunikaciju i povećaju motivaciju.

FAMILY DAY – ORGANIZACIJA ”KLJUČ U RUKE”

Mi ćemo organizovati sve od logistike, preko protokola, brendiranja, ozvučenja, muzike, pića i hrane, pa do aktivnosti. Vaše je samo da zamislite, a mi smo tu da tu zamisao sprovedemo u delo!

Family day za kompanije - Team Building Arena

FAMILY DAY – LOKACIJA PO VAŠOJ ŽELJI

1.  Family day u okviru firme/fabrike

Naša usluga omogućava organizaciju ovih događaja na lokaciji po Vašoj želji, čak i u okviru prostora Vaše firme, pružajući Vam potpunu fleksibilnost i udobnost. Ova opcija omogućava da Vaši zaposleni i njihove porodice uživaju u aktivnostima bez potrebe za putovanjem, čime se podstiče timski duh i zajedništvo unutar Vaše organizacije.

Porodice zaposlenih će imati priliku direktno da vide kako se šta je to čime se bave njihovi najbliži, a mi ćemo se pobrinuti da u okviru Vašeg radnog prostora napravimo pravu fabriku zabave, tako da uživaju i odrasli i deca.

2.  Family day u Beogradu

Ukoliko je Vaša željena lokacija Beograd, mi imamo da Vam preporučimo nekoliko destinacija:

 • Ada Ciganlija
  Ada nije samo jedna od najlepših destinacija u gradu, već nudi i idealno okruženje za team building ili Family Day događaje. Sa našim paintball terenom već dostupnim na Adi, ova aktivnost može biti jedna od opcija, dok ostale mogu biti organizovane u blizini. Hranu i piće za učesnike možemo organizovati na otvorenom prostoru ili u nekom od obližnjih restorana, prilagođavajući se vašim željama.
 • Avala
  Avala je popularno izletište Beograđana koje nudi predivnu prirodu i pogodnosti za ovakve događaje. Preporučujemo Eko park Avala, gde možemo organizovati hranu i piće, dok okolina pruža prostor za razne aktivnosti tokom Family Day-a.
 • Košutnjak
  Još jedna destinacija koja je pogodna za ovakve događaje, postoji nekoliko restorana koji mogu biti baza za aktivnosti, a učesnici će usred zelenila i prirode kojom su okruženi zaboraviti da se nalaze u gradu.

3.  Family Day van Beograda

Postoje razne lokacije u Srbiji na kojima možemo organizovati Family Day. Izbor zavisi pre svega od toga gde se nalazi firma i koliko broji zaposlenih. Ukoliko imate preko 1000 zaposlenih lokacije koje u tom slučaju preporučujemo su:

 • Fruška Gora
 • Zasavica
 • Kovilovo

FAMILY DAY – KONTAKT I REFERENCE

Kontaktirajte nas i dozvolite nam da Vam pomognemo da stvorite nezaboravno iskustvo za Vaše zaposlene i njihove porodice. Sa našim iskusnim timom na raspolaganju, uživaćete u nezaboravnom danu punom smeha, zabave i zajedništva!

Ako i dalje razmišljate o tome da li smo mi pravi izbor za Vas, pogledajte samo deo onoga što smo radili do sada. Verujemo da naš rad govori dovoljno o našem kvalitetu i pouzdanosti.

Team building Arena

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže