globalno zagrevanje

 Ubacite Vaše timove u neobičnu priču!

,,Briljantni naučnik je pronašao rešenje za problem globalnog zagrevanja kao i za problem zagađenja naše planete koje je posledica ljudskog nemara. Radi se o sintetizovanom kristalu, koji efikasno i bez štetnih posledica, neutralizuje zagađenje. Međutim…”

Učesnici, podeljeni po ekipama, dobijaju niz logičkih i fizičkih zadataka koje treba da reše kako bi došli do kristala. Ovo je igra koja ojačava timski duh zaposlenih, jer je cilj igre da učesnici, iako su podeljeni po timovima, na kraju svi moraju da sarađuju da bi došli do konačnog rešenja. 

Broj učesnika: od 3 do 6 po timu. Ukupno do 24 učesnika. Za veće grupe program se multiplicira. 

Benefiti: Timski rad, razvoj snalažljivosti i logike. Razbijanje klanova (silosa) i razvoj međutimske saradnje. Za uspešno završen zadatak neophodni su svi timovi!

Prostor: globalno zagrevanje je predviđeno da se izvodi na otvorenom prostoru. U slučaju potrebe može se adaptirati da se izvede i unutra, ali bi u tom slučaju preporučili naše “indoor” programe za razbijanje klanova i razvoj međutimske saradnje: rollercoaster, lančana reakcija, city build, budi deo veće slike.

 

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže