UVEK PODRŠKA VAŠEM TIMU

BESPLATAN HR KONSALTING

GODINA RADA

KLIJENATA

DOGAĐAJA GODIŠNJE

SPECIJALNIH TRENINGA GODIŠNJE

TEAM BUILDING JE IDEALNI TRENUTAK DA ZAJEDNO ZAPOČNEMO PRIČU O VAŠEM TIMU.

ŠTA PODRAZUMEVA BESPLATAN HR KONSALTING?

I

PRISUSTVO NA VAŠEM DOGAĐAJU

Pri zakazivanju team buildinga dogovorite BESPLATNO PRISUSTVO NAŠEG HR KONSULTANTA

PERSONALIZOVANI PRISTUP

Po završenom događaju slede konsultacije našeg HR konsultanta sa predstavnikom vašeg tima.

g

KONKRETNI PREDLOZI

 Predlažemo konkretne treninge prilagođene potrebama Vašeg tima.

Srđan Stojanović

HR trener i konsultant

Preko 20 godina iskustva u radu.

Naša posvećenost uspehu

Upoznajte našeg stručnjaka za ljudske resurse, koji svojim bogatim iskustvom i predanošću doprinosi unapređenju radne sredine i podsticanju razvoja unutar kompanija.

“Naša misija je da podstaknemo organizacije da prepoznaju potencijal svojih zaposlenih, unaprede radnu sredinu i promovišu kulturu saradnje i inovacija. Verujemo da je ključ uspeha u ulaganju u ljudske resurse, jer zadovoljni i motivisani zaposleni stvaraju najbolju osnovu za rast i prosperitet kompanije.”

Team building Arena

Gradimo snažne timove!

Prisustvom našeg HR konsultanta na vašem događaju dobićete eksterni uvid u stanje Vašeg tima. Nakon toga naš tim trenera Vam kroz Arena interaktivne edukacije može pomoći da izgradite snažniji, efikasniji i kohezivniji tim.

Prilika za bolju timsku koheziju

 

Team building događaji već služe jačanju timske kohezije, a dodavanjem HR konsaltinga ovaj proces postaje još efikasniji. Naš tim će Vam pomoći da identifikujete i rešite potencijalne probleme unutar tima, što može značajno poboljšati timsku dinamiku i saradnju.

Investicija u tim

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, posvećenost kontinuiranom razvoju tima može Vam pružiti konkurentsku prednost.

Besplatan HR konsalting je odličan način da se upoznate sa našim pristupom i stručnostima. Nakon što vidite konkretne rezultate i prednosti, možete odlučiti da investirate u naše specijalizovane treninge koji će dodatno unaprediti veštine i sposobnosti Vašeg tima.

“Risk FREE” pristup

S obzirom da je usluga besplatna, nemate šta da izgubite. Ovo vam omogućava da testirate naše usluge bez ikakvih finansijskih obaveza, dok istovremeno dobijate vredne uvide i preporuke za unapređenje vašeg tima.

Spremni za unapređenje tima? Uz upit za ponudu organizacije TEAM BUILDING-a , iskoristite i opciju besplatnog HR konsaltinga.

ZADOVOLJNI KLIJENTI

,,HR konsalting nam je pomogao da identifikujemo ključne slabosti u timu i unapredimo ih kroz specijalizovane treninge. Preporučujemo svima!“

"Sesija "1 NA 1" je bila izuzetno korisna. Naš tim je dobio konkretne smernice za dalji razvoj."

,,Zahvaljujući besplatnom HR konsaltingu, otkrili smo ključne aspekte koje smo do tada zanemarivali. Specijalizovani treninzi su značajno poboljšali naše timske performanse.“

ZAPOČNITE RAZGOVOR
DIREKTNO SA PREDSTAVNIKOM
NAŠE KOMPANIJE!