lanac nabavke

– NOVI TEAM BUILDING PROGRAM –

Team building Lanac nabavke - Team building Arena

Da li ste ikada poželeli da zamenite svoju uobičajenu ulogu na poslu i vidite svet iz perspektive Vaših kolega? Sada je Vaša prilika! Lanac nabavke osmišljen je kao simulacija radnog procesa unutar sistema fabrike. Cilj programa je jasan: demonstrirati prednosti deljenja informacija, upravljanja lancem nabavke, kao i prodaje.

Zašto da odaberete baš ovaj program?

Team building Lanac nabavke - Team building Arena

Lančana reakcija - indoor team building Svako od 4 učesnika unutar jednog tima imaće jednu od 4 uloge: proizvođač, distributer, veleprodavac, maloprodavac. Svaka od ovih uloga pruža jedinstvenu perspektivu unutar lanca snabdevanja. Tokom programa, svaki učesnik će imati priliku da se stavi u cipele drugih članova tima i iskusi izazove i trijumfe koje oni svakodnevno doživljavaju.

 

team building arena Ono što ovaj program čini posebnim jeste ograničena komunikacija i saradnja između faza lanca snabdevanja. Ovo postavlja izazov koji podstiče timsku dinamiku i osnažuje razumevanje uloga unutar sistema. Kroz interaktivne vežbe i simulacije, učesnici će shvatiti zašto je važno razumeti perspektive svojih kolega kako bi ceo sistem mogao da funkcioniše efikasno.

Ovo je idealna prilika za HR-ove koji žele da izvuku korisne zaključke ili da zaposlenima pruže nova iskustva izvan njihovih uobičajenih uloga.

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže