vaša online avantura

Online avantura sa temom i pitanjima prilagođenim vašoj kompaniji! Program je potpuno prilagodljiv vašim idejama i potrebama. Naša asistencija uobličiće vašu zamisao u uzbudljiv program u kom će učestvovati u jednakoj meri svi zaposleni. Na zaposlenima će biti da izaberu svoj lik i krenu u avanturu.

 

U ovom programu učesnike nakon kratkog upoznavanja s pravilima i predstavljanja igre delimo u virtuelne sobe na aplikaciji koju koristite (Zoom, Teams…). Svaki učesnik dobiće u posebnom fajlu identične zadatke koji se razlikuju po težini, a koje treba da reši čitav tim. Najveći deo zadataka ne bi trebalo rešavati bez pomoći kolega iz tima. Posebnu ulogu i dužnosti imaće kapiteni svake od ekipa, koji će preko aplikacije unositi odgovore za celu ekipu. Nekada se kod kolega nalaze određeni tragovi ukoliko su u pitanju logički ili je potrebno snimiti nekoga od kolega, ukoliko su u pitanju „zabavni“ zadaci.

 

Nakon rešavanja svakog zadatka dobijaju po slovo koje je deo konačnog rešenja do kojeg dolaze anagramiranjem. Svi rezultati, kao i materijali odmah stižu kod nas na server, pa nakon igre odmah proglašavamo pobednika, a Vama šaljemo fotografije i video zapise koje su učesnici napravili.

 

Samo rešavanje traje od 40 do 50 minuta u proseku, a sa najavom programa i proglašenjem pobednika, oko sat vremena. Minimum za realizaciju je 10 osoba.

 

Broj učesnika: 10-∞

Trajanje: 1h

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže