ONLINE AVANTURA - Team Building Srbija

ONLINE AVANTURA

Pred vama je niz neobičnih i naizgled nerešivih zagonetki koje morate da dokučite. Skupili ste grupu najsposobnijih ljudi za koje verujete da su jedini koji su dorasli ovom izazovu. Izaberite svoj lik i krenite u ovu nesvakidašnju avanturu. Dok budete rešavali avanturu moraćete da budete kreativni, odgovaraćete na zamršene mozgalice, snimićete kratak video, fotografistati smešne portrete, rešavati logičke zadatke… Pobednik će biti grupa koja prva reši sve izazove.

 

U ovom programu učesnike nakon kratkog upoznavanja i predstavljanja igre delimo u virtuelne sobe na aplikaciji koju koristite (zoom, teams…). Na aplikaciji koju će učesnici najpre instalirati na telefonu, dobiće zadatke, svako po 7-8. Najveći deo zadataka ne može se rešiti bez pomoći kolega. Nekada se kod kolega nalaze određeni tragovi ukoliko su u pitanju logički ili je potrebno snimiti nekoga od kolega, ukoliko su u pitanju „zabavni“ zadaci.

 

Nakon rešavanja svakog zadatka dobijaju po slovo koje je deo konačnog rešenja do kojeg dolaze anagramiranjem. Svi rezultati, kao i materijali odmah stižu kod nas na server, pa nakon igre odmah proglašavamo pobednika, a Vama šaljemo fotografije i video zapise koje su učesnici napravili.

 

Samo rešavanje traje od 40 do 50 minuta u proseku, a sa najavom programa i proglašenjem pobednika, oko sat vremena. Minimum za realizaciju je 10 osoba.

 

 

Broj učesnika: 10-∞

Trajanje: 1h

Cena: 15 eur po učesniku

 

sr_RSSerbian