paintball

Želite da ljude zabavite, izbacite iz zone komfora, protresete adrenalinom i oslobodite stresa?

Paintball je prava stvar, jedan od “evergreen” programa sa najviše adrenalina– apsolutni svetski hit u kategoriji ekstremnih sportova.

Zašto je paintball toliko interesantan kao deo TEAM BUILDING aktivnosti?

Brojne kompanije su prepoznale, u osnovnim principima ove igre, izuzetno povoljan uticaj koji ona ima na razvoj timskog duha, bez koga u današnjem poslovnom svetu nema uspeha. Takmičarski duh paintball igre podiže moral zaposlenih i izgrađuje osećaj povezanosti i zajedništva među članovima tima. Na taj način se stvara odnos međusobnog poverenja, koji se kasnije prenosi i na poslovne aktivnosti i međusobne odnose svih zaposlenih i u radnom okruženju.

Isprobajte paintball sa kolegama i poslovnim partnerima kompanije i uverite se sami koliko doprinosi razvoju kvalitetnijih međuljudskih odnosa i gradi veze uzajamnog poverenja, čak i između ljudi različitih profila i interesovanja. Više od 40.000 zadovoljnih igrača od 2001. godine deo je tradicije paintball kluba Arena No 1.

Broj učesnika i tereni: minimum za održavanje igre je 6 učesnika na zatvorenim terenima, a 10 na otvorenom terenu na Adi Ciganliji. Za igre van grada nosimo opremu i pripremamo se za Vašu kompaniju uz prethodni dogovor. 

Benefiti: razvoj strategije, liderskih veština, koordinacije tima i timskog rada. Oslobađanje od stresa uz adrenalin i odličnu zabavu!

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže