palić quest

Palić Quest je interesantna igra koja će Vam pomoći da upoznate Palićko jezero, okolinu jezera, istoriju, arhitekturu i geografske odlike Palićkog regiona uz nezaboravan provod.
Ovaj team building program je osmišljen tako da učesnici kroz orijentiring upoznaju istoriju i znamenitosti koje se nalaze u okolini ovog jezera. 
Na početku programa učesnici dobijaju uputstva za igru i numerisane fotografije lokacija koje treba da posete. Na svakoj lokaciji koju obilaze, učesnici će dobiti određeni zadatak koji treba da reše i koji će ih uputiti na novu lokaciju. Zahtevnost zadataka se prilagođava grupama. Zadaci mogu biti fizičke ili logičke prirode, a osmišljeni su da ojačaju timski duh kolektiva i učine Vaš Quest još interesantnijim. Cilj celokupnog team building programa je da se učesnici dobro provedu, međusobno upoznaju ili učvrste postojeće veze, kao i da upoznaju odlike Palićkog regiona. Lokacije koje su predviđene za obilazak: Zoološki vrt Palić, Palićki vodotoranj, Ženski štrand, Muški štrand, Termalni bazen, Omladinsko jezero, Jedriličarski klub, Letnja pozornica. Na kraju programa učesnici će se imati priliku da se osveže i razvesele u jednoj od starih palićkih vinarija.

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže