PORODIČNI DAN ZA FIRME

Porodični dan za firme je događaj koji se organizuje za zaposlene i njihove porodice. Zaposleni imaju mogućnost da pokažu svojim porodicama gde i s kim rade i da zajedno provedu vreme na aktivnostima koje su osmišljene da podstaknu interakciju i zajedništvo.

Istraživanja su pokazala da timovi koji provode vreme zajedno van kancelarije imaju tendenciju da budu produktivniji i povezaniji. Stvaranje jakih veza i povećanje komunikacije između kolega ima neverovatan uticaj na poslovni uspeh kompanije.

Za nas je svaki događaj jedinstven i pažljivo kreiran prema Vašim zahtevima i ciljevima.

Bez obzira na veličinu Vaše kompanije, naš tim iskusnih koordinatora će osmisliti program koji će ispuniti sve Vaše zahteve i učiniti Vaš Porodični dan nezaboravnim iskustvom za sve učesnike.

Porodični dan za firme u organizaciji Team building Arene

ZAŠTO JE PORODIČNI DAN ZA FIRME VAŽAN?

  Porodični dan za firme u organizaciji Team building Arene

  1. Raznolikost aktivnosti – Porodični dan za firme sastoji se od mnogo različitih aktivnosti koje su prilagođene svima – od dece do odraslih. Sve aktivnosti su posebno osmišljene tako da uključe sve prisutne i omoguće im da se povežu na drugačiji način.

  2. Povećanje motivacije i angažovanosti zaposlenih – organizovanjem događaja koji pokazuje brigu o njihovim porodicama, zaposleni dobijaju pozitivan utisak o kompaniji i osećaju se cenjeno.

  3. Osećaj zajedništva – Porodični dan stvara osećaj zajedništva među zaposlenima i njihovim porodicama, što doprinosi stvaranju pozitivne radne atmosfere i povećanju produktivnosti.

  4. Poboljšanje imidža kompanije – organizovanje događaja koji pokazuje brigu o zaposlenima i njihovim porodicama poboljšava imidž kompanije u očima javnosti.

   KOJE AKTIVNOSTI JE MOGUĆE ORGANIZOVATI ZA PORODIČNI DAN?

    Ono što je jedna od najvećih prednosti Porodičnog dana u odnosu na druge team building programe jeste činjenica da se u okviru Porodičnog dana organizuje nekoliko različitih team building programa.

    Na taj način će svako pronaći aktivnost koja će mu biti interesantna, jer tu ćete pronaći sportska takmičenja, kreativne i edukativne radionice, adrenalinske igre, a za najmlađe tu je igraonica na naduvavanje, klovn, pozorišna predstava, kreativni kutak i još mnogo toga.

     Porodični dan za firme u organizaciji Team building Arene - aktivnosti za porodični dan

     Porodični dan za firme je mnogo više od običnog događaja kojem je glavni cilj zabava. Ovo je prilika da pokažete zahvalnost zaposlenima, da ojačate timski duh, poboljšate komunikaciju među zaposlenima i povećate produktivnost.

     Zato ne oklevajte i kontaktirajte nas već danas ili popunite upit da organizujemo porodični dan po Vašoj meri.

     Arena team building

     Kontakt

     info@arenano1.co.rs

     Slavica Bjelić

     +381 63 11 11 373

     Miloš Macura

     +381 69 1234 234

     Aleksandar Banjanac

     +381 69 123 04 55

      

     Lokacija

     Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

     radno vreme

     pon-pet: 09:00 - 17:00

     društvene mreže