preporučene lokacije

vrdnik

Hotel Aqua Premier

Smešten je u Vrdniku, na izvoru termalne vode, sa modernim spa centrum, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške Gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogastvom svojih sadržaja može zadovoljiti svakog gosta.


Hotel Fruške Terme

Novi luksuzni hotelski kompleks na Fruškoj Gori. Objedinjuje devet termalnih bazena, najsavremenije konferencijske sale, SPA & Wellness Centari medicinski blok. Hotel raspolaže sa 216 smeštajnih jedinica I devet bazena sa termalnom vodom od kojih se šest koriste i tokom zimskog perioda.


Etno naselje Vrdnička kula

Sastoji se od Etno hotela i bungalova.Etno kompleks je dobilo naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Kako bi gosti mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje tipične za ovo podneblje, u rakiji i u vinu iz obližnjih vinograda, sagrađen je Etno restoran i vinski podrum. Restoran je zajedno sa terasom kapaciteta do 230 mesta, dok je vinski podrum kapaciteta do 130 mesta. Oba postora su izuzetno pogodna za organizovanje korporativnih događaja i prijema, ali i lepih i važnih trenutaka u vašem životu.

Avala

Rukmini resort

Tik do Beograda (30km) na obroncima Avale, lokalitet Trešnja koji je i dobio ime po prelepom voću koje ovde raste kao malo gde u svetu, nalazi se fantastično imanje Rukmini resort sa sjajnim domaćinima Đorđem i Renatom. Imanje pruža intimu i sve što je potrebno za jedno prelepo druženje i team building događaj za 10 do 60 osoba na svojih 130 ari uređene površine.

Srebrno jezero

Hotel Danubia Park

Na obali Srebrnog jezera, nalazi se Garni hotel Danubia Park. Hotel će vam svojom ponudom pružiti relaksirajući i inspirativan boravak. Hotel je deo Silver Lake Resort-a, čitavog malog sveta zabave i uživanja. Idealno je mesto za obnavljanje životne radosti i energije u miru Srebrnog jezera. Kapacitet, ponuda i usluga čine Silver Lake Resort idealnim mestom za konferencije, team building-e, sastanke, radionice, prezentacije, treninge, proslave i druge korporativne događaje.

Vršac

Vila Breg

Hotel Vila Breg se nalazi na zelenim obroncima Vršačkih planina. Sofisticiran izgled, zdrava hrana i prijatno osoblje pobrinuće se za vaš jedinstven doživljaj. Velika kongresna i banket sala pružaju mogućnosti za razne oblike poslovnih sadržaja i aktivnosti.

Jezero borkovac

Hotel Borkovac

Hotel se nalazi na 50km zapadno od Beograda i svega 35 kilometara od Novog Sada, u rumskom izletištu Borkovac.
Sadrži konferencijsku salu i spa centar sa Bazenom.

Vrnjačka banja

Hotel Tonanti

Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, u  neposrednoj blizini središnjeg dela parka. Kapacitet hotela je 146 smeštajnih jedinica. Akva zonu čine bazeni, dva đakuzija i razne vodene atrakcije. Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je staklenom demontažnom fasadom sa otvorenim bazenima: velikim, od 600 kvadrata, sa vodopadom i dečjim, površine 50 kvadratnih metara.

Hotel Fontana

Hotel Fontana se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog, idealno je mesto za odmor, kao i poslovne sastanke. Sadrži konferencijsku salu od 500m2 koja može biti podeljena i na manje celine po potrebi, kao SPA & WELLNESS Centar, koji se prostire na preko 1000m2. 

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže