preporučene lokacije

Srbija pruža izobilje lokacija za team building. Očaravajući lokaliteti širom zemlje, počevši od visokih planinskih vrhova pa sve do blagotvornih banja, dinamičnih gradskih centara i šarmantnih seoskih ambijenata, predstavljaju obilje opcija i sadržaja za ojačavanje timskih veza.

Izbor odgovarajuće lokacije temelji se na specifičnim potrebama i ciljevima Vašeg tima.

Za one koji traže relaksaciju, nudimo programe koji se odvijaju u uglednim hotelima. Nakon uzbudljivih aktivnosti, možete se prepustiti luksuznom spa iskustvu.

Za avanturiste željne fizičke aktivnosti, planinske destinacije su savršen izbor. Naša paleta programa, bilo da se radi o konstruktivnim izazovima, takmičarskim duelima ili adrenalinskim poduhvatima, savršeno se uklapa uz divljinu planinskih predela.

Ako preferirate urbanu atmosferu, gradovi su tu da vas dočekaju. Digitalni lovci na izazove omogućavaju vam da istražite svaki kutak grada, rešavate zagonetke i dublje se povežete sa kolegama.

Sigurni smo da ćete biti oduševljeni našim bogatim izborom lokacija za team building prilagođenih različitim aktivnostima. Kao pioniri u ovoj oblasti, sa zadovoljstvom ističemo najobimniji repertoar lokacija koje se mogu prilagoditi Vašim specifičnim zahtevima.

beograd

Pivara bar (Cetinjska 15a)

Preporučene lokacije za team building - Pivara bar Beograd

www.pivarabar.com


3 TOP PREPORUČENA TEAM BUILDING PROGRAMA NA OVOJ LOKACIJI:

 

Preporučeni team building programi

1. Kvizomanija

2. Slikarska radionica

3. Bio models


Eko park (Avala)

Preporučene lokacije za team building - Eko park, Beograd

Na samo 12 km od centra Beograda, sa pogledom na Avalski toranj, nastalo je jedinstveno imanje koje se prostire na površini od 7 hektara. U sklopu imanja nalazi se najfiniji restoran, Caffegril jezero, i Eko bar, koji nude domaće i organske specijalitete.

www.ekopark.rs


Plaza bar (zakup konferencijske sale)

Preporučene lokacije za team building - Vig Plaza Beograd

Konferencijska sala (140m2) se nalazi na 7. spratu zgrade VIG Plaza – jedne od najsavremenijih pametnih zgrada u Beogradu. Opremljena najnovijom tehnologijom i udobnim sedećim mestima (120 stolica), sala pruža savršen ambijent za konferencije, seminare, radionice, prodajne prezentacije ili sastanke. Pored konferencijske sale, na istom spratu, nalazi se Plaza bar u kojem se možete opustiti i predahnuti za vreme pauze događaja.

 www.plaza-bar.rs

divčibare

Hotel Divčibare

Preporučene lokacije za team building - Hotel Divčibare

Hotel je smešten u centru Divčibara, okružen borovom šumom. Na raspolaganju su 2 teniska terena sa betonskom podlogom, 4 košarkaška igrališta, 3 odbojkaška terena, jedan rukometni teren i teren za mali fudbal u blizini.

www.hoteldivcibare.rs

 

FRUŠKA GORA

Hotel Aqua Premier (do 300 učesnika, 75km od Beograda)

Preporučene lokacije za team building

Smešten je u Vrdniku, na izvoru termalne vode, sa modernim spa centrum, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške Gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogastvom svojih sadržaja može zadovoljiti svakog gosta.

www.hotelpremieraqua.com


Hotel Fruške Terme (do 500 učesnika, 80km od Beograda)

Preporučene lokacije za team building

Novi luksuzni hotelski kompleks na Fruškoj Gori. Objedinjuje devet termalnih bazena, najsavremenije konferencijske sale, SPA & Wellness Centar i medicinski blok. Hotel raspolaže sa 216 smeštajnih jedinica i devet bazena sa termalnom vodom od kojih se šest koriste i tokom zimskog perioda.

www.frusketerme.com


Etno naselje Vrdnička kula (do 500 učesnika, 80km od Beograda)

Preporučene lokacije za team building

Sastoji se od Etno hotela i bungalova. Etno kompleks je dobilo naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Kako bi gosti mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje tipične za ovo podneblje, u rakiji i u vinu iz obližnjih vinograda, sagrađen je Etno restoran i vinski podrum. Restoran je zajedno sa terasom kapaciteta do 230 mesta, dok je vinski podrum kapaciteta do 130 mesta. Oba postora su izuzetno pogodna za organizovanje korporativnih događaja i prijema, ali i lepih i važnih trenutaka u vašem životu.

www.etnoselo-vk.rs


3 TOP PREPORUČENA TEAM BUILDING PROGRAMA NA OVIM LOKACIJAMA:

 

Team building programi za preporučene team building lokacije

1. Lovci na izazove

2. Adrenalinske i timske igre

3. City Build


Stražilovo

Preporučene lokacije za team building - Stražilovo, Fruška gora

Srebrno jezero

Hotel Danubia Park (do 200 učesnika, 140km od Beograda)

Preporučene lokacije za team building

Na obali Srebrnog jezera, nalazi se Garni hotel Danubia Park. Hotel će vam svojom ponudom pružiti relaksirajući i inspirativan boravak. Hotel je deo Silver Lake Resort-a, čitavog malog sveta zabave i uživanja. Idealno je mesto za obnavljanje životne radosti i energije u miru Srebrnog jezera. Kapacitet, ponuda i usluga čine Silver Lake Resort idealnim mestom za konferencije, team building-e, sastanke, radionice, prezentacije, treninge, proslave i druge korporativne događaje.

 


3 TOP PREPORUČENA TEAM BUILDING PROGRAMA NA OVOJ LOKACIJI:

 

Team building programi za preporučene team building lokacije

1. Raft Building

2. Filmska radionica

3. Formula 1

Zlatibor

Grand Hotel Tornik

Preporučene lokacije za team building - Grand Hotel Tornik, Zlatibor

Grand Hotel Tornik, luksuzni hotel sa 5 zvezdica na Zlatiboru, je pravi izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Ekskluzivan SPA&Wellness centar koji se prostire na 2.250 m2, najsavremenije opremljen kongresni kompleks, atraktivna terasa od 1.500 m2 sa prelepim panoramskim pogledom na vrhove Tornika, Rotacioni restoran koji se sa svojih 650m2 svrstava među najveće na svetu, samo su deo ponude ovog grandioznog kompleksa.

www.hoteltornik.rs

 

 

LAZAREVAC

Etno selo Babina reka

Preporučene lokacije za team building - Etno selo Babina reka, Lazarevac

Etno selo Babina reka nalazi se na površini od jednog hektara u lazarevačkoj opštini u selu Trbušnica između Lazarevca (12km) i Aranđelovca (20km). Imanje Živkovića izolovano je dubokom prirodom od svega urbanog. Okružuju ga brda,planine potoci, reka , šume , a na samo 50 metara od objekata za odmor nalazi se jezero. 

 www.etnoselobabinareka.com


3 TOP PREPORUČENA TEAM BUILDING PROGRAMA NA OVOJ LOKACIJI:

 

Preporučeni team building za etno selo Babina reka

1. Most

2. Trka rimskih dvokolica

3. Adrenalinske i timske igre

PALIĆ

Salaš Đorđević

Preporučene lokacije za team building - Salaš Đorđević, Palić

Salaš Đorđević u svom sastavu ima restoran za 250 osoba, Ribarsku kuću (koja može da primi unutra do 30, a napolju 80 osoba), sa pontonom koji daje posebnu draž čitavoj okolini. Tu je slavska kuća kapaciteta do 50 osoba. Posebnu celinu čine sportski tereni: dva teniska terena, teren za košarku, teren za odbojku na pesku, teren za mali fudbal i teren za boćanje. 

 www.salasdjordjevic.com

Sremska Mitrovica
Vršac

Vila Breg (do 200 učesnika, 100km od Beograda)

Preporučene lokacije za team building

Hotel Vila Breg se nalazi na zelenim obroncima Vršačkih planina. Sofisticiran izgled, zdrava hrana i prijatno osoblje pobrinuće se za vaš jedinstven doživljaj. Velika kongresna i banket sala pružaju mogućnosti za razne oblike poslovnih sadržaja i aktivnosti.

www.villabreg.com


3 TOP PREPORUČENA TEAM BUILDING PROGRAMA NA OVOJ LOKACIJI:

 

Team building programi za preporučene team building lokacije

1. Treasure Hunt

2. Rollercoaster

3. Filmska radionica

Zrenjanin

Kaštel Ečka

Preporučene lokacije za team building - Zrenjanin, Kaštel Ečka

Jedan od najlepših dvoraca Vojvodine koji datira iz 1820. godine. Nakon pažljive restauracije pretvoren je u ugostiteljski objekat, okružen šumama, livadama i predivnim vrtom.

www.kastelecka.com


3 TOP PREPORUČENA TEAM BUILDING PROGRAMA NA OVOJ LOKACIJI:

 

Team building programi za preporučene team building lokacije

1. Treasure Hunt

2. Rollercoaster

3. Filmska radionica

kopaonik

Hotel Grand

Preporučene lokacije za team building - Hotel Grand, Kopaonik

Ušuškan u prelepom okruženju Nacionalnog parka, na najprestižnijoj lokaciji na Kopaoniku, svojim gostima pruža jedinstven osećaj luksuza uz legendarno posvećenu uslugu. 

www.grandkopaonik.com

Bukovička banja

Hotel Izvor

Preporučene lokacije za team building - Hotel Izvor, Bukovička Banja

Hotel Izvor, luksuzno SPA & Wellness resort hotelsko zdanje, se nalazi u srcu Šumadije i jedne od najlepših kraljevskih banja Srbije – Bukovičke banje. Smešten u prelepom okruženju, gde priroda leči i okrepljuje čistim vazduhom i blagotvornim mineralnim vodama, hotel „Izvor“, udaljen od Beograda svega 75 km, nadaleko je prepoznatljiv po svojoj SPA & Wellness i kongresnoj ponudi. Dokaz za to su i brojne nagrade koje je ovaj hotel osvojio.

www.a-hotel-izvor.com

Sokobanja

Hotel Sunce

Preporučene lokacije za team building - Hotel Sunce, Sokobanja

Hotel se nalazi u najlepšem delu banje, na obali reke Moravice, okružen zelenilom i predivnim pejzažima.

www.suncehotel.rs

Jezero borkovac

Izletište Borkovac 

Preporučene lokacije za team building - izletište Borkovac

 

Vrnjačka banja

Hotel Tonanti (do 300 učesnika, 200km od Beograda)

Preporučene lokacije za team building

Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, u  neposrednoj blizini središnjeg dela parka. Kapacitet hotela je 146 smeštajnih jedinica. Akva zonu čine bazeni, dva đakuzija i razne vodene atrakcije. Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je staklenom demontažnom fasadom sa otvorenim bazenima: velikim, od 600 kvadrata, sa vodopadom i dečjim, površine 50 kvadratnih metara.

www.hoteltonanti.rs


Hotel Fontana

Preporučene lokacije za team building

Hotel Fontana se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog, idealno je mesto za odmor, kao i poslovne sastanke. Sadrži konferencijsku salu od 500m2 koja može biti podeljena i na manje celine po potrebi, kao SPA & WELLNESS Centar, koji se prostire na preko 1000m2.

www.fontanavrnjackabanja.com

 


Hotel Park

Preporučene lokacije za team building - Hotel Park, Vrnjačka banja

Hotel Park je najnoviji hotel lanca luksuznih hotela-A HOTELI. Nalazi se na glavnoj promenadi u centru Vrnjačke Banje i svojom lepotom privlači pažnju mnogobrojnih turista. Hotel ima 57 smeštajnih jedinica i može da ugosti oko 130 gostiju. U njegovom sastavu je i atraktivan Wellness & Spa centar, dve konferencijske sale, À la carte restoran sa poslastičarnicom i baštom na Promenadi, pansionski restoran, kao i maštovito uređena Kuća slatkiša sa najboljim „Pionirovim“ proizvodima. Takođe, hotel poseduje sopstveni parking, koji u Vrnjačkoj Banji predstavlja ozbiljan benefit za hotelske goste.

www.hotelparkvb.com

 


Hotel Slatina

Preporučene lokacije za team building - Hotel Slatina, Vrnjačka banja

Hotel Slatina je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji, koji od 2020. godine posluje u okviru lanca A HOTELI. Koncipiran u skladu sa svetskim trendovima, hotel objedinjuje vrhunsku uslugu sa modernom arhitekturom. Ako zavirite u rečnik, SLATINA znači izvor slane vode, zemljište koje se nalazi pod uticajem alkalnih soli. U najširem smislu, slatina je izvor zadovoljstva. Uživajte u Slatini, uživajte na izvoru zadovoljstva!

www.hotelslatina.rs

Šabac

Hotel Sloboda

Preporučene lokacije za team building - Hotel Sloboda, Šabac

Renovirani hotel Sloboda – luksuzno hotelsko zdanje u najstrožem centru grada, bez sumnje je ponovo simbol Šapca i sastavni deo života njegovih stanovnika. Za poslovne skupove na raspolaganju je veliki kongresni centar sa četiri multifunkcionalne sale. Gostima koji žele sebi da priušte relaksaciju i rekreaciju u prelepom ambijentu, na raspolaganju je moderan SPA & Wellness centar na dva nivoa, sa raznovrsnim sadržajima, kao i fitness centar.

www.a-hotel-sloboda.com

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže