preporučene lokacije

vrdnik

Hotel Aqua Premier

Smešten je u Vrdniku, na izvoru termalne vode, sa modernim spa centrum, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške Gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogastvom svojih sadržaja može zadovoljiti svakog gosta.


Hotel Fruške Terme

Novi luksuzni hotelski kompleks na Fruškoj Gori. Objedinjuje devet termalnih bazena, najsavremenije konferencijske sale, SPA & Wellness Centari medicinski blok. Hotel raspolaže sa 216 smeštajnih jedinica I devet bazena sa termalnom vodom od kojih se šest koriste i tokom zimskog perioda.


Etno naselje Vrdnička kula

Sastoji se od Etno hotela i bungalova.Etno kompleks je dobilo naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Kako bi gosti mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje tipične za ovo podneblje, u rakiji i u vinu iz obližnjih vinograda, sagrađen je Etno restoran i vinski podrum. Restoran je zajedno sa terasom kapaciteta do 230 mesta, dok je vinski podrum kapaciteta do 130 mesta. Oba postora su izuzetno pogodna za organizovanje korporativnih događaja i prijema, ali i lepih i važnih trenutaka u vašem životu.

Srebrno jezero

Hotel Danubia Park

Na obali Srebrnog jezera, nalazi se Garni hotel Danubia Park. Hotel će vam svojom ponudom pružiti relaksirajući i inspirativan boravak. Hotel je deo Silver Lake Resort-a, čitavog malog sveta zabave i uživanja. Idealno je mesto za obnavljanje životne radosti i energije u miru Srebrnog jezera. Kapacitet, ponuda i usluga čine Silver Lake Resort idealnim mestom za konferencije, team building-e, sastanke, radionice, prezentacije, treninge, proslave i druge korporativne događaje.

Vršac

Vila Breg

Hotel Vila Breg se nalazi na zelenim obroncima Vršačkih planina. Sofisticiran izgled, zdrava hrana i prijatno osoblje pobrinuće se za vaš jedinstven doživljaj. Velika kongresna i banket sala pružaju mogućnosti za razne oblike poslovnih sadržaja i aktivnosti.

Jezero borkovac

Hotel Borkovac

Hotel se nalazi na 50km zapadno od Beograda i svega 35 kilometara od Novog Sada, u rumskom izletištu Borkovac.
Sadrži konferencijsku salu i spa centar sa Bazenom.

Vrnjačka banja

Hotel Fontana

Hotel Fontana se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog, idealno je mesto za odmor, kao i poslovne sastanke. Sadrži konferencijsku salu od 500m2 koja može biti podeljena i na manje celine po potrebi, kao SPA & WELLNESS Centar, koji se prostire na preko 1000m2. ‘

Arena team building

Kontakt

[email protected]

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže