preporučene lokacije

Srbija pruža izobilje lokacija za team building. Očaravajući lokaliteti širom zemlje, počevši od visokih planinskih vrhova pa sve do blagotvornih banja, dinamičnih gradskih centara i šarmantnih seoskih ambijenata, predstavljaju obilje opcija i sadržaja za ojačavanje timskih veza.

Izbor odgovarajuće lokacije temelji se na specifičnim potrebama i ciljevima Vašeg tima.

Za one koji traže relaksaciju, nudimo programe koji se odvijaju u uglednim hotelima. Nakon uzbudljivih aktivnosti, možete se prepustiti luksuznom spa iskustvu.

Za avanturiste željne fizičke aktivnosti, planinske destinacije su savršen izbor. Naša paleta programa, bilo da se radi o konstruktivnim izazovima, takmičarskim duelima ili adrenalinskim poduhvatima, savršeno se uklapa uz divljinu planinskih predela.

Ako preferirate urbanu atmosferu, gradovi su tu da vas dočekaju. Digitalni lovci na izazove omogućavaju vam da istražite svaki kutak grada, rešavate zagonetke i dublje se povežete sa kolegama.

Sigurni smo da ćete biti oduševljeni našim bogatim izborom lokacija za team building prilagođenih različitim aktivnostima. Kao pioniri u ovoj oblasti, sa zadovoljstvom ističemo najobimniji repertoar lokacija koje se mogu prilagoditi Vašim specifičnim zahtevima.

vrdnik

Hotel Aqua Premier (do 300 učesnika, 75km od Beograda)

Preporučene lokacije za team building

Smešten je u Vrdniku, na izvoru termalne vode, sa modernim spa centrum, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške Gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogastvom svojih sadržaja može zadovoljiti svakog gosta.

www.hotelpremieraqua.com


Hotel Fruške Terme (do 500 učesnika, 80km od Beograda)

Preporučene lokacije za team building

Novi luksuzni hotelski kompleks na Fruškoj Gori. Objedinjuje devet termalnih bazena, najsavremenije konferencijske sale, SPA & Wellness Centar i medicinski blok. Hotel raspolaže sa 216 smeštajnih jedinica i devet bazena sa termalnom vodom od kojih se šest koriste i tokom zimskog perioda.

www.frusketerme.com


Etno naselje Vrdnička kula (do 500 učesnika, 80km od Beograda)

Preporučene lokacije za team building

Sastoji se od Etno hotela i bungalova. Etno kompleks je dobilo naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Kako bi gosti mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje tipične za ovo podneblje, u rakiji i u vinu iz obližnjih vinograda, sagrađen je Etno restoran i vinski podrum. Restoran je zajedno sa terasom kapaciteta do 230 mesta, dok je vinski podrum kapaciteta do 130 mesta. Oba postora su izuzetno pogodna za organizovanje korporativnih događaja i prijema, ali i lepih i važnih trenutaka u vašem životu.

www.etnoselo-vk.rs


3 TOP PREPORUČENA TEAM BUILDING PROGRAMA NA OVOJ LOKACIJI:

 

Team building programi za preporučene team building lokacije

1. Lovci na izazove

2. Adrenalinske i timske igre

3. City Build

Srebrno jezero

Hotel Danubia Park (do 200 učesnika, 140km od Beograda)

Preporučene lokacije za team building

Na obali Srebrnog jezera, nalazi se Garni hotel Danubia Park. Hotel će vam svojom ponudom pružiti relaksirajući i inspirativan boravak. Hotel je deo Silver Lake Resort-a, čitavog malog sveta zabave i uživanja. Idealno je mesto za obnavljanje životne radosti i energije u miru Srebrnog jezera. Kapacitet, ponuda i usluga čine Silver Lake Resort idealnim mestom za konferencije, team building-e, sastanke, radionice, prezentacije, treninge, proslave i druge korporativne događaje.

 


3 TOP PREPORUČENA TEAM BUILDING PROGRAMA NA OVOJ LOKACIJI:

 

Team building programi za preporučene team building lokacije

1. Raft Building

2. Filmska radionica

3. Formula 1

Vršac

Vila Breg (do 200 učesnika, 100km od Beograda)

Preporučene lokacije za team building

Hotel Vila Breg se nalazi na zelenim obroncima Vršačkih planina. Sofisticiran izgled, zdrava hrana i prijatno osoblje pobrinuće se za vaš jedinstven doživljaj. Velika kongresna i banket sala pružaju mogućnosti za razne oblike poslovnih sadržaja i aktivnosti.

www.villabreg.com


3 TOP PREPORUČENA TEAM BUILDING PROGRAMA NA OVOJ LOKACIJI:

 

Team building programi za preporučene team building lokacije

1. Treasure Hunt

2. Rollercoaster

3. Filmska radionica

Jezero borkovac

Hotel Borkovac (do 200 učesnika, 60km od Beograda)

Preporučene lokacije za team building

Hotel se nalazi na 50km zapadno od Beograda i svega 35 kilometara od Novog Sada, u rumskom izletištu Borkovac.
Sadrži konferencijsku salu i spa centar sa bazenom.

www.borkovac.org

Vrnjačka banja

Hotel Tonanti (do 300 učesnika, 200km od Beograda)

Preporučene lokacije za team building

Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, u  neposrednoj blizini središnjeg dela parka. Kapacitet hotela je 146 smeštajnih jedinica. Akva zonu čine bazeni, dva đakuzija i razne vodene atrakcije. Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je staklenom demontažnom fasadom sa otvorenim bazenima: velikim, od 600 kvadrata, sa vodopadom i dečjim, površine 50 kvadratnih metara.

www.hoteltonanti.rs


Hotel Fontana

Preporučene lokacije za team building

Hotel Fontana se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog, idealno je mesto za odmor, kao i poslovne sastanke. Sadrži konferencijsku salu od 500m2 koja može biti podeljena i na manje celine po potrebi, kao SPA & WELLNESS Centar, koji se prostire na preko 1000m2.

www.fontanavrnjackabanja.com

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže