SPECIJALNA ZIMSKA PONUDA 

Kako bismo vam pomogli da motivišete svoje zaposlene nakon praznika i odmora pripremili smo za vas specijalnu zimsku ponudu koja važi do kraja februara 2023. sa dva potpuno nova indoor programa.

City build

Zamislite jedan grad. Šta sve vidite u njemu? Vaš zadatak će biti da sve to dizajnirate i napravite od materijala koji dobijete. Timovi rade na razvijanju zajedničke vizije i strategije koju postavljaju koristeći kreativnost i odlične veštine upravljanja projektima. Efikasna međusobna komunikacija i saradnja biće od ključnog značaja za uspeh jer svaki tim radi na svom delu, ali na kraju se svi udružuju kako bi nastao jedan veliki grad.

 

City Build je zabavno i nezaboravno iskustvo koje se oslanja na angažovanje svih pojedinaca, ali i na dobru dinamiku tima.

 

Bio models

Oduvek ste maštali da postanete dizajner? Sada je Vaša prilika da zasijate. Ali dozvoljeno Vam je da koristite samo reciklažni materijal (papir, plastične kese, čaše, novine, boce…).

 

Program se sastoji iz dva dela. U prvom delu svaki tim za sebe pravi svoju kreaciju, dok je drugi deo rezervisan za modnu reviju.

Pošaljite nam upit i ostvarite popust od 15% na predstavljene programe.

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže