SPORTSKE IGRE ZA ZAPOSLENE

Sportske igre za zaposlene - Team building Arena

Sportske igre za zaposlene predstavljaju osnovu uspešnog timskog duha i saradnje.

Ako tražite efikasan način da ojačate veze među zaposlenima i podstaknete timsku harmoniju, imamo odgovor – dobro došli na Sportski dan za firme!

Kroz raznovrsne sportske igre i nadmetanja, Vaš tim će osetiti timski duh koji će rezultirati snažnijim međusobnim vezama i unapređenim poslovnim performansama.

Osmislili smo sveobuhvatan pristup kako bismo Vam omogućili da se fokusirate na ključne trenutke i uživate u događaju, dok se mi brinemo o svim detaljima.

Bez obzira na veličinu tima, svi su dobrodošli da se pridruže ovom iskustvu.

 

SPORTSKE IGRE – NAŠA PONUDA:

Sportske igre za zaposlene - Team building Arena

1. Izbor i priprema sportova: Prilagodite Sportske igre svojim željama, birajući sportove koji će najbolje odgovarati Vašem timu. Naš tim će se pobrinuti za pripremu terena i nabavku sportskih rekvizita kako biste se osećali kao pravi profesionalci.

2. Besprekorna organizacija: Da bismo osigurali da sve ide glatko, preuzimamo organizaciju protokola takmičenja, žreba i evidentiranje rezultata. Naši profesionalne sudije će se pobrinuti za poštenu igru.

3. Tehnička podrška: Naši semafori daju rezultate u realnom vremenu, omogućavajući uzbudljivu atmosferu i praćenje dešavanja na terenu.

4. Gastronomska uživanja (po potrebi): Uživajte u kvalitetnoj hrani i piću tokom dana, jer se brinemo o obezbeđivanju ukusnih obroka za sve učesnike.

5. Zabava i ambijent: Vođenje programa, prisustvo hostesa, ozvučenje i profesionalni fotografi i snimatelji garantuju da će događaj biti zapamćen za sva vremena. 

6. Proglašenje pobednika i nagrade: Nagrađivanje najboljih timova je deo našeg programa. Medalje, pehari i navijački rekviziti čekaju pobednike da obeleže njihov uspeh.

ZAŠTO SPORTSKE IGRE?

 

Sportske igre za zaposlene - Team building Arena

Svesni smo da uspeh Vaše firme zavisi od kohezije tima i produktivne saradnje. Zato je Sportski dan idealan način da podstaknete međusobno razumevanje i izgradite poverenje među zaposlenima. Evo nekoliko ključnih vrednosti koje donosi naš celoviti program:

1. Zajedništvo na snažnijem nivou: Sportski dan podstiče timove da se zbliže kroz zajedničke sportske aktivnosti. Ovo stvara osnovu za trajne veze, bolju komunikaciju i usklađenost u radu.

2. Inspiracija i energija: Osetićete uzbuđenje takmičenja kroz sportske igre koje vas motivišu i podstiču na prevazilaženje prepreka. Ovaj događaj donosi svežu energiju i podstiče tim da postigne izvanredne rezultate.

3. Opuštanje i oslobađanje od stresa: Aktivno učešće u sportskim aktivnostima ne samo da je zabavno, već i pomaže da se oslobodite stresa. Vaši zaposleni će se vratiti na posao sa novom energijom.

4. Unapređenje timskog rada: Učestvujući u timskim sportskim igrama, članovi tima će razviti dublje razumevanje jedni drugih, što će unaprediti njihovu sposobnost za bolju saradnju u radnom okruženju.

5. Nagradite trud i posvećenost: Sportski dan je savršena prilika da pokažete zahvalnost i nagradite trud Vaših zaposlenih, omogućavajući im da se opuste i zabave nakon napornih radnih dana.

SPORTSKE IGRE – KONTAKT I REFERENCE

Otvorite vrata ka snažnijem timskom duhu i pozitivnom radnom okruženju. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o Sportskom danu i kako ga možemo prilagoditi specifičnim potrebama Vaše firme.

Možete i popuniti UPIT i ponuda će Vam stići u najkraćem mogućem roku.

Sportske igre za zaposlene - reference Team building Arene

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže