Muzička i plesna radionica su zabavan način za povezivanje bilo koje grupe! Odlična opcija za izvođenje zaposlenih iz njihovih svakodnevica i sjajna prilika za međusobno komuniciranje. Tradicionalna lekcija salse odličan je način da saznate o španskoj kulturi.

Aktivnosti i radionice za izgradnju muzičke i plesne trupe savršene su za razvijanje veština kao što su kreativnost, liderstvo, saradnja i prilagodljivost, istovremeno gradeći pozitivne odnose među kolegama. Stvaranjem sopstvenih koreografija ili pesama isprobaće se, testirati i razvijati komunikacija zaposlenih, saradnja, vođstvo i međuljudske veštine!

Ove aktivnosti zagarantovano pobuđuju takmičarski duh među timovima, i donose nezaboravnu zabavu.

Međutim koliko smo uopšte u prilici da sviramo i plešemo?

 

Zdravo vezivanje za vaš tim

Zamislite da svom osoblju pružite dva / tri sata plesa i zabave što im pomaže da nauče kako da vode, kako da slede i kako da sarađuju. To će biti uzbudljiv način za podsticanje zaposlenih da se bolje upoznaju dok se zabavljaju na zdrav i ekspresivan način. Još kada to sve snimite i sačuvate za ponovno pregledavanje i podsećanje na sjajnu zabavu. Ovakvi programi se mogu organizovati i kao deo Talent shoow-a.

 

Koja je veličina grupa koje mogu učestvovati u muzičkim i plesnim radionicama?

Aktivnosti muzičkog i plesnog team buildinga / radionice pogodne su za male grupe i velike grupe, od 20 do 100 ljudi ili više, kreiraćemo savršenu korporativnu lekciju plesa ili grupnu muzičku aktivnost za vaš broj učesnika bilo da rade zajedno u jednoj ili u više grupa.

 

Da li moramo da ponesemo posebnu opremu?

To zavisi od vrste aktivnosti muzičkog team buildinga ili grupne plesne radionice koju rezervišete; instrumenti i oprema su uglavnom uključeni, ali učesnici će možda morati da ponesu svoju udobnu odeću i obuću. Organizacija aktivnosti biće u potpunosti uključena, ali možda će trebati da obezbedite odgovarajući prostor / sobu u svojim kancelarijama ili prostorijama ili na drugoj lokaciji.

 

Koliko dugo traju časovi ili radionice?

To veoma zavisi od toga u čijoj korporativnoj lekciji plesa ili grupne muzičke aktivnosti učestvujete, ali većina je podeljena u dva bloka, uvežbavanje koreografije ili numere koje traje približno1,5-2 h i predstava, tj. Izvedba koja traje 15 minuta do pola sat. U svakom slučaju ove aktivnosti se mogu prilagoditi vašim potrebama, pa ove aktivnosti mogu biti podeljena u više blokova.

 

Šta mogu da očekujem od plesne i muzičke radionice?

Puno zabave! Naše radionice i časovi su osmišljeni kako bi vaš tim povezali zabavnim iskustvom, pružajući im puno uspomena za pamćenje. Pritom će razviti veštine kao što su komunikacija, motivacija, kreativnost, saradnja i izgradnja međuljudskih odnosa.

 

 

Muzičke i plesne radionice predstavljaju jedinstven vid team buildinga i mogu biti zabavno iznenađenje večeri.

Muzika i ples najbolje podižu atmosferu, zabava je nezamisliva bez njih. Ovakvi timbildinzi će prikazati zaposlene u pravom i najboljem svetlu.