team building crna gora

Već pune 23 godina, naša agencija predstavlja kamen temeljac u organizaciji team building događaja u Srbiji. Naša misija nije samo stvaranje običnih korporativnih događaja, već kreiranje iskustava koja duboko povezuju timove, jačaju međusobno poverenje i podstiču produktivnost.

Od samih početaka, fokusirani smo na pružanje vrhunske usluge našim klijentima, koristeći svoje bogato iskustvo i stručnost kako bismo postigli izvanredne rezultate. Naši dosadašnji uspesi i brojne pozitivne povratne informacije klijenata svedoče o našoj predanosti i posvećenosti ovom poslu.

TEAM BUILDING BEZ BRIGE: ORGANIZACIJA

”KLJUČ U RUKE”

Kada kažemo “ključ u ruke”, zaista mislimo na potpunu brigu o svakom aspektu vašeg događaja.

Počevši od inicijalnog koncepta i planiranja, pa sve do poslednjeg detalja na samom događaju, naš stručni tim će biti tu da se pobrine za sve.

Bez obzira na veličinu Vaše kompanije ili specifične zahteve, naša pažnja prema detaljima i posvećenost kvalitetu učiniće Vaš team building nezaboravnim iskustvom za sve učesnike.

Organizujemo sve od aktivnosti, preko smeštaja, hrane i piće, logistike do brendinga.

Team building organizacija - Team building Arena

PREKO 100 TEAM BUILDING PROGRAMA

RAZNOLIKOST ZA VAŠ TIM

Naša ponuda sadrži više od 100 različitih team building programa, dizajniranih da zadovolje različite potrebe i interese naših klijenata. Bilo da je Vaš tim sklon avanturi i adrenalinu, ili preferira kreativne radionice i timske izazove, sigurni smo da ćemo imati program koji odgovara Vašim očekivanjima.

Naši programi obuhvataju outdoor aktivnosti poput digitalnih lovaca na izazove, seoske i pivske olimpijade, food business challenge-a , kao i indoor aktivnosti poput zanimljivog kviza, bio models-a, slikarske i filmske radionice i još mnogo drugih aktivnosti.

Bez obzira na izbor team building programa, cilj nam je da podstaknemo timsku saradnju, jačanje međuljudskih odnosa i razvoj ključnih veština potrebnih za uspeh u poslovnom okruženju.

FAMILY DAY I SPORTSKI DAN

Family Day predstavlja savršenu priliku da se zaposleni povežu sa svojim porodicama kroz različite aktivnosti i zabavu, dok Sportski Dan podstiče takmičarski duh i timsku saradnju kroz sportske igre i takmičenja. Ovi programi ne samo da jačaju veze unutar tima, već i doprinose boljoj radnoj atmosferi i povećavaju angažovanost zaposlenih. Naš cilj je da svaki učesnik izađe iz ovih programa osnažen, inspirisan i pun novih iskustava.

FAMILY DAY PROGRAM UKLJUČUJE NIZ:

  • zabavnih,
  • kreativnih i
  • edukativnih aktivnosti.

Sve aktivnosti su prilagođene deci i odraslima. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima poput timskih igara, sportskih takmičenja, kreativnih radionica a najmlađi će se zabavljati uz klovnove, maskote, igraonice na naduvavanje, pozorišnu predstavu, kreativni kutak i još mnogo toga.

Family Day team building Crna Gora - Team building Arena

Sve ove aktivnosti jačaju veznost zaposlenih za kompaniju i kolegijalnost kao i porodične i prijateljske veze, unapređuju komunikaciju i povećaju motivaciju.

EDUKACIJE ZA ZAPOSLENE

Uvereni smo da je kontinuirano učenje ključno za uspeh svake organizacije. Zato smo razvili programe edukacija sa stručnjacima iz različitih oblasti, kako bismo podržali razvoj Vaših zaposlenih i unapredili njihove veštine.

Naši edukatori su stručnjaci u svojim oblastima, spremni da podele svoje znanje i iskustvo sa Vašim timom. Bez obzira da li je u pitanju javni nastup, komunikacija, poslovno pregovaranje ili bilo koja druga veština, naši programi su prilagođeni potrebama Vaše kompanije i osmišljeni tako da donesu konkretnu vrednost i unaprede poslovne rezultate.

Edukacije za zaposlene Crna Gora - Team building Arena

PRILAGOĐENE PONUDE – TEAM BUILDING PO VAŠOJ MERI

Svaka kompanija je jedinstvena, stoga se i naši programi prilagođavaju specifičnim potrebama i ciljevima svakog klijenta.

Naš cilj je da kreiramo događaje koji odražavaju kulturu i vrednosti vaše kompanije, istovremeno pružajući nezaboravno iskustvo za sve učesnike. Bez obzira da li je u pitanju mala startap firma ili velika korporacija, možete računati na našu podršku i stručnost u svakom koraku organizacije.

Naša fleksibilnost i otvorenost za nove ideje omogućavaju nam da zajedno kreiramo događaje koji će zadovoljiti i najzahtevnije potrebe.

LOKACIJA PO VAŠOJ ŽELJI: CRNA GORA ILI SRBIJA

Kao destinacija za Vaš team building događaj, imamo privilegiju da Vam ponudimo izbor između prelepog prirodnog okruženja Crne Gore i živopisnih lokacija u Srbiji.

Bez obzira na izbor lokacije, možete računati na vrhunsku organizaciju i besprekornu uslugu koja će Vaš team building učiniti nezaboravnim.

Naše dugogodišnje iskustvo i poznavanje lokalnih resursa omogućavaju nam da Vam pružimo najbolje što ove destinacije imaju da ponude.

Team building lokacije - Team building Arena

TEAM BUILDING – KONTAKT I REFERENCE

Kontaktirajte nas i dozvolite nam da Vam pomognemo da stvorite nezaboravno iskustvo za Vaše zaposlene koje će podići produktivnost i motivaciju Vašeg tima. Sa našim iskusnim timom na raspolaganju, uživaćete u nezaboravnom danu punom smeha, zabave i zajedništva!

Ako i dalje razmišljate o tome da li smo mi pravi izbor za Vas, pogledajte samo deo onoga što smo radili do sada. Verujemo da naš rad govori dovoljno o našem kvalitetu i pouzdanosti.

Team building Arena

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže