Team building ideje su ono što tražite kada želite da organizujete team building za svoj tim. Upravo zato smo tu – da Vam pružimo širok spektar inovativnih team building ideja za aktivnosti koje će inspirisati Vaše kolege i unaprediti vaš poslovni ambijent.

Cilj je da Vaš tim postane snažniji, povezaniji i efikasniji.

U nastavku ćemo Vam predstaviti različite vrste team building aktivnosti, kako da odaberete pravu vrstu za svoj tim, našu bogatu ponudu programa i preporučene ideje za različite tipove timova.

 

VRSTE TEAM BUILDING-A I KAKO ODABRATI ONAJ PRAVI?

 

Ako ste pričali sa svojim timom o aktivnostima koje žele, sigurni smo da su se razne team building ideje pojavile na sastanku. Ali kako se odlučiti za samo jednu?

Pre svega treba da odgovorite na nekoliko pitanja:

1. Da li želite indoor ili ourdoor team building?
– Indoor: pruža udobnost i kontrolisano okruženje.
– Outdoor: podstiče avanturu i timski duh u prirodi.

2. Da li imate neke ideje za team building aktivnosti koje želite? Da li želite zabavne, kreativne, konstrukcione, adrenalinske ili društveno odgovorne aktivnosti?

Kada je u pitanju odabir odgovarajuće vrste team building aktivnosti, važno je prvo identifikovati CILJEVE koje želite postići. Na primer, ako primećujete nedostatak komunikacije u Vašem timu, možda biste želeli aktivnosti koje će poboljšati komunikaciju i međusobnu interakciju. Takođe, razmotrite preferencije i interese članova tima kako biste odabrali aktivnost koja će ih motivisati i angažovati.

 

OD TEAM BUILDING IDEJE DO REALIZACIJE DOGAĐAJA

 

U svetu organizacije team building događaja, iskustvo igra ključnu ulogu. Sa ponosom ističemo da Team building Arena ima više od 20 godina iskustva u ovoj industriji, tokom kojih smo postali prepoznatljivi kao lideri u Srbiji. Naša reputacija je zasnovana na posvećenosti i stručnosti koju pružamo svakom klijentu.

 

 

Naš pristup podrazumeva organizaciju po principu “ključ u ruke”. To znači da se brinemo o svim aspektima organizacije Vašeg događaja – od samih aktivnosti, preko hrane i pića, smeštaja, logistike pa sve do brendiranja, osiguravajući da budete oslobođeni svih briga i fokusirani na uživanje u iskustvu.

Sa preko 100 različitih programa u našoj ponudi, možemo zadovoljiti širok spektar interesovanja i potreba. Bez obzira da li Vaš tim želi avanturističke aktivnosti, kreativne radionice ili sportska takmičenja, sigurni smo da ćemo pronaći savršen program koji odgovara Vašim zahtevima.

Predstavićemo Vam naše preporučene programe koji su pažljivo odabrani kako bi unapredili timsku dinamiku i doneli dugoročne koristi za Vašu organizaciju.

 

OD IDEJE DO DIGITALNE AVANTURE

 

Uzbuđenje, timski rad i istraživanje – sve je to deo prve team building ideje koju Vam predstavljamo. Zamislite sobu za beg, ali ovog puta prenesenu na ulice Vašeg omiljenog grada.

 

Team building ideje - Digitalni treasure hunt

 

Kroz našu inovativnu aplikaciju, Vi i Vaš tim ćete se upustiti u uzbudljivo putovanje puno zagonetki i izazova. Ova avantura nije samo lov na blago; to je prilika da istražite skrivene dragulje grada, povežete se sa svojim timom na potpuno nov način i stvorite nezaboravna sećanja.

Podeljeni u timove, takmičićete se dok rešavate zadatke, beležite svoj napredak kroz slike i snimke, i trčite od jedne do druge stanice. A najbolji deo? Sećanja koja stvorite biće trajna, a pobednički tim očekuje posebna nagrada.

Pozovite svoje kolege i pripremite se za uzbudljivu avanturu sa našim Digitalnim Treasure Hunt-om. Da li ste spremni za izazov? Vreme je za početak igre!

 

VIDEO

 

 

TEAM BUILDING IDEJE ZA ŽENE

 

Kada želite da izgradite snažne veze u ženskom timu, važno je birati aktivnosti koje će inspirisati i podstaći saradnju. U tom kontekstu, kreativne radionice poput Slikarske ili Filmske radionice mogu biti izvanredan izbor. Takođe, programi kao što je Biomodels, koji kombinuju kreativnost i društvenu odgovornost, mogu dodatno ojačati povezanost među koleginicama.

Ovakve aktivnosti omogućavaju ženama da se izraze, deluju kao tim i stvaraju trajne uspomene zajedno.

 

Slikarska radionica pod nazivom ,,Budi deo veće slike” ima za cilj da ekipe usklade svoje napore i daju maksimum kako bi stvorile kvalitetno umetničko delo. Učesnici su podeljeni u timove, pri čemu svaki tim dobija deo zajedničke slike koju treba da naslika. Ova aktivnost zahteva dobru saradnju i međusobnu koordinaciju, dok stvaranje zajedničkog umetničkog dela ostavlja trajan trag kompaniji.

 

Slikarska radionica team building

 

Filmska radionica podrazumeva formiranje timova koji će kreirati reklamu ili rimejk određenog proizvoda ili muzičkog spota. Pre samog snimanja, učesnici dobijaju instrukcije o korišćenju opreme i snimanju reklame, a zatim timovi samostalno određuju uloge i pripremaju scenario, koreografiju i tekst. Nakon snimanja, materijal se montira i prikazuje učesnicima, koji ocenjuju najbolje filmove i proglašavaju pobednike.

 

Filmska radionica - team building

 

Program Biomodels pruža učesnicima priliku da pokažu svoju kreativnost u dizajniranju koristeći samo reciklirane materijale. Timovi prvo sami kreiraju haljinu, a zatim se održava modna revija na kojoj se ocenjuju kreacije i biraju pobednici. Ova aktivnost ne samo da podstiče timski duh, već i promoviše društvenu odgovornost kroz korišćenje recikliranih materijala.

 

Team building ideje za žene - Biomodels

 

TEAM BUILDING IDEJE ZA MUŠKARCE

 

Kada su većina članova Vašeg tima muškaraci, važno je odabrati aktivnosti koje će podstaći takmičarski duh i osloboditi adrenalin. Upravo to donose team building ideje koje slede.

Paintball je jedan od najpopularnijih izbora, donoseći ne samo uzbuđenje već i timsku koheziju kroz simulirane borbe i taktičke strategije. Lokacije poput Ade Ciganlije, Auto-komande, Zvezdare ili Novog Beograda pružaju idealne terene za ovu vrstu aktivnosti, prilagođene različitim potrebama i preferencijama.

 

PAINTBALL ARENA NO1

 

Team building ideje za muškarce - Paintball

 

Raft building je još jedna sjajna team building ideja, ograničena na izvođenje tokom toplijih meseci. Ova avantura ne samo da pruža izazov izgradnje splavova, već i priliku za jačanje timskog duha kroz zajednički rad i rešavanje zadataka. Na mirnijim rekama ili jezerima, timovi će imati priliku da testiraju svoje veštine u izgradnji, ali i da se bolje povežu van radnog okruženja.

 

Raft building - Team building Arena

 

  • ADRENALINSKI IZAZOV

Za one koji traže maksimalan adrenalinski doživljaj, Adrenalinski izazov nudi dinamične izazove koji će testirati sposobnosti, ali i podstaknuti saradnju i komunikaciju među kolegama, jer ništa nije moguće bez timskog rada. Ovaj program nudi šest različitih igara koje kombinuju fizičke i mentalne izazove, sa naglaskom na važnim timskim veštinama kao što su liderstvo, poverenje i efikasna komunikacija. Ova iskustva ostavljaju neizbrisiv trag u sećanjima tima i podstiču osećaj zajedništva koji će trajati i van radnog mesta.

 

Team building ideje za muškarce - Adrenalinski izazov

 

 

U moru različitih team building ideja, ključno je prepoznati svoje potrebe, ciljeve i zahteve. Svaka organizacija ima jedinstvene izazove i dinamiku, te je važno pronaći pristup koji najbolje odgovara Vašoj situaciji. Raznolikost programa pruža mogućnost da se prilagode različitim timovima i njihovim preferencijama, bilo da je u pitanju tim muškaraca ili žena.

Organizacija team building događaja može biti stresna i zahtevna, ali uz našu podršku, olakšavamo Vam ceo proces. Mi preuzimamo sve na sebe, od planiranja do izvršenja, dok je Vaša uloga da vizualizujete svoje ciljeve. Uz našu stručnost i iskustvo, garantujemo da će svaki događaj biti nezaboravan i usmeren ka postizanju željenih rezultata.

Vaše zadovoljstvo i uspeh naš su prioritet, te se trudimo da svaki program bude prilagođen Vašim potrebama i očekivanjima. Prepustite nam organizaciju, a uživajte u iskustvu koje će unaprediti timsku dinamiku i jačati povezanost između članova tima.

 

Team building Arena

 

 

 

 

 

 

Team building Arena