team building za manje grupe

U poslovnom svetu, velika pažnja često se posvećuje razvoju timova u velikim kompanijama. Međutim, važno je prepoznati i potencijal manjih kompanija za rast i razvoj kroz adekvatne team building programe.

Manje kompanije možda nisu svesne koliko je važno ulagati u team building. Mogu smatrati da su takve aktivnosti rezervisane samo za veće organizacije, dok zapravo svaka grupa, bez obzira na veličinu, može imati koristi od jačanja timskog duha i međusobne komunikacije.

Team building Arena je specijalizovana za organizaciju team building aktivnosti za male grupe podjednako kao i za velike. Organizujemo ceo događaj po principu ”ključ u ruke”. Vaše je samo da zamislite, a mi smo tu da tu zamisao sprovedemo u delo!

Team building za manje grupe - Team building Arena

PROGRAMI PRILAGOĐENI VAŠOJ GRUPI

Jedna od prednosti team building-a za manje grupe je mogućnost prilagođavanja programa njihovim specifičnim potrebama.

Naši programi nude različite pristupe koji se mogu prilagoditi veličini tima, budžetu i ciljevima kompanije. Bez obzira na to da li se radi o jačanju timskog duha, poboljšanju komunikacije ili rešavanju problema, postoji program koji odgovara svakoj kompaniji.

Team building za manje grupe - Team building Arena

LOKACIJA PO VAŠEM IZBORU

Nudimo Vam fleksibilnost u odabiru lokacije. Neke od programa možemo organizovati u Vašoj firmi i na taj način se Vaše radno mesto transformiše u prostor gde se tim istovremeno razvija i zabavlja. Ovo je prilika da Vaša firma postane središte produktivnosti i pozitivne energije, dok gradimo jači i povezaniji tim.

Ukoliko niste sigurni koje mesto bi bilo idealno za Vaš team building, mi smo tu da Vam preporučimo savršenu lokaciju i da sve organizujemo umesto Vas.

NAŠA PREPORUKA ZA TEAM BUILDING ZA MANJE GRUPE

Team building za manje grupe -Treasure hunt

TREASURE HUNT

Suočeni sa raznim izazovima koji zahtevaju timski rad, dobru komunikaciju i saradnju, takmičari će morati da reše sve prepreke i pronađu tragove koji će ih odvesti do cilja. U ovoj igri svaki pojedinac je važan deo slagalice koji vodi tim do blaga.

Benefiti:

  • Poboljšava timsku koheziju: Aktivnosti poput rešavanja zagonetki i suočavanja sa izazovima podstiču saradnju i poverenje među članovima tima, jačajući vezu među njima.
  • Razvijanje komunikacionih veština: Timski zadaci zahtevaju efikasnu komunikaciju kako bi se uspešno rešili. Kroz ovaj program, članovi tima će unaprediti svoje sposobnosti slušanja, izražavanja ideja i rešavanja problema u grupi.
  • Podsticanje kreativnog razmišljanja: Raspoređeni zadaci i zagonetke podstiču članove tima da razmišljaju van uobičajenih granica, što doprinosi razvoju kreativnih veština i sposobnosti rešavanja problema.
Team building za manje grupe - Kvizomanija

KVIZOMANIJA

Kviz u kojem ne ocenjujemo znanje već koliko ste se dobro zabavili.

Okrenite svet naopačke uz pomoć pijanih naočara, objasnite kolegama pojmove bez glasa i pantomime, prisetite se pesama iz mladosti i omiljenih filmova.

Benefiti:

  • Poboljšana atmosfera i povezanost: Zabava koju donosi ovaj program omogućava članovima tima da se opuste i stvore pozitivne veze izvan radnog okruženja. Kroz zajednički smeh i uživanje, razvija se prijateljsko okruženje koje podstiče međusobnu podršku i razumevanje među kolegama.
Team building za manje grupe - Dark Mistery

DARK MISTERY

Timovi moraju da otkriju tajne nejasnog zločina. Uloge se mogu podeliti unutar tima ili će ceo tim jedinstveno pristupiti rešavanju slučaja. Za rešavanje misterije dato je određeno vreme.

Potrebna je dobra komunikacija unutar tima, logika i dobro razumevanje da bi se misterija rešila.

Benefiti:

  • Unapređenje timskog rada: Kroz zajedničko rešavanje misterije, članovi tima će razviti bolju komunikaciju, efikasnijI timski rad i sposobnost deljenja ideja kako bi došli do konačnog rešenja.
  • Razvijanje analitičkih veština: Proces istraživanja i analiziranja dokaza zahteva logičko razmišljanje i analitičke veštine. Timovi će imati priliku da unaprede svoju sposobnost analize situacija i donošenja odluka na osnovu dostupnih informacija.

U svetu poslovanja, timski duh nije luksuz već ključni faktor za postizanje uspeha. Iako manje kompanije često zanemaruju team building aktivnosti, one su upravo ono što Vaš tim treba da dostigne svoj puni potencijal.

Budite korak ispred konkurencije – kontaktirajte nas danas ili nam pošaljite upit i otkrijte kako team building može transformisati Vaš tim.

Ako i dalje razmišljate o tome da li smo mi pravi izbor za Vas, pogledajte samo deo onoga što smo radili do sada. Verujemo da naš rad govori dovoljno o našem kvalitetu i pouzdanosti.

Team building Arena

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže