rollercoaster

NAJTRAŽENIJI INDOOR TEAM BUILDING PROGRAM

Rollercoaster je jedan od naših najtraženijih team building programa koji pruža Vašem timu priliku da pokaže svoju kreativnost, timski duh i sposobnost da se usredsrede na zajednički cilj.


Lančana reakcija - indoor team building Izazov koji će vas oduševiti

Učesnici dobijaju tačno definisan set materijala i vremenski ograničenje kako bi sagradili svoj sopstveni rollercoaster. Kroz timski rad, koristeći karton, kanap, štapiće, selotejp i druge materijale, svaki tim će izgraditi svoju jedinstvenu konstrukciju. Prvi deo programa donosi fokus na individualnu kreativnost i timsku saradnju.

 Spojite se kroz izazov

Ali tu nije kraj! Nakon što su izgrađene individualne konstrukcije, dolazi ključni trenutak. Timovi se udružuju kako bi sastavili jedan veliki, zajednički rollercoaster. Ovaj deo programa zahteva uspešnu saradnju među timovima i kreativno razmišljanje kako bi se spojile konstrukcije u funkcionalnu stazu. Konačni cilj je omogućiti lopti da pređe celu konstrukciju, čime se stvara trenutak uzbuđenja i euforije za sve učesnike.

 

Roallercoaster team building

 team building akcija U TOKU JE AKCIJA ZA ROLLERCOASTER

Ako Vam ovaj program zvuči interesantno, sada je pravo vreme da rezervišete, jer Vam nudimo posebnu promotivnu cenu.

Za više informacija o programu i ceni, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit i mi ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu.

 

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže