EDUKATiVNE RADIONICE

I TIMSKI KOUČING

Želimo da vam predstavimo novosti u našem radu: KOMBINACIJA EDUKATIVNIH TIMSKIH RADIONICA SA NAŠIM TEAM BUILDING PROGRAMIMA.

Ono što nam se čini posebno zanimljivim jesu TIMSKI KOUČING PROGRAMI.

Benefiti su:

– sjajan metod za unapređenje rada tima

– poboljšanje međusobnog razumevanja kolega

– razvijanje poverenja među članovima kolektiva  

– odličan dodatni putokaz timu u ostvarenju ciljeva

U periodu kriza i turbulencija, timske koučing radionice jedan su od najmoćnijih načina da se ljudi dodatno usmere jedni na druge i dobiju podršku kolega u radu. Verujemo da su ovakve radionice dragocen čuvar osećaja pripadnosti timu i identifikacije članova tima sa timskim ciljevima.

Radionice se organizuju u trajanju od 1,5h, u više blokova uz debrif na kraju. Ukoliko se kombinuju sa team building aktivnostima, na otvorenom, u zatvorenom ili nekim od naših online programa, preporučujemo da se organizuju u 2 radionice, sa malom pauzom između njih.

Neprocenjiva je vrednost zajedničkih uvida do kojih članovi tima dolaze na ovakvim radionicama, a potom nastave druženje na team building aktivnostima.

Često su baš ove radionice tajni sastojak, koji svaki team building čini onoliko zabavnim i nezaboravnim,  koliko i vrednim i ključnim za suštinsko unapređenje rada tima.

 

Želimo da vas ohrabrimo da se javite, ako razmišljate da obradujete vaše zaposlene organizacijom team building programa!

 

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže