EDUKATIVNE RADIONICE

I TIMSKI KOUČING

Kao lideri u industriji organizacije timskih događaja, sa ponosom predstavljamo naš novi koncept – kombinacija edukativnih timskih radionica sa našim team building programima.

Naš favorit su Timski koučing programi – radionice specijalno dizajnirane da pomognu Vašem timu da razvije bolju komunikaciju, saradnju i poverenje, što će na kraju dovesti do boljih rezultata u poslovanju. U današnjem poslovnom svetu, važno je da Vaš tim bude ne samo produktivan, već i motivisan i povezan.

 

 

BENEFITI ORGANIZOVANJA TIMSKIH KOUČING PROGRAMA

1. Unapređenje rada tima: Koučing radionice su sjajan način za unapređenje saradnje, produktivnosti i efikasnosti rada tima.

2. Razvijanje međusobnog razumevanja: timske radionice pomažu članovima tima da bolje razumeju svoje kolege i prilagode svoj stil rada u skladu sa tim.

3. Poboljšanje poverenja: Kroz timski koučing, članovi tima razvijaju međusobno poverenje, što pomaže u izgradnji jakih međuljudskih odnosa.

4. Ostvarenje ciljeva: Koučing radionice pomažu timu da se fokusira na ključne ciljeve i izazove, što dovodi do efikasnijeg rada i postizanja boljih rezultata.

5. Razvoj individualnih veština: Timski koučing programi, takođe, pomažu članovima tima da razviju svoje lične i profesionalne veštine, što dovodi do napredovanja i unapređenja karijere.

Timske radionice - Edukativne timske radionice team building Arena
Timske radionice - Edukativne timske radionice team building Arena

Radionice se organizuju u trajanju od 1,5h, u više blokova uz debrif na kraju. Ukoliko se kombinuju sa team building aktivnostima, na otvorenom, u zatvorenom ili nekim od naših online programa, preporučujemo da se organizuju u 2 radionice, sa malom pauzom između njih.

  Neprocenjiva je vrednost zajedničkih uvida do kojih članovi tima dolaze na ovakvim radionicama, a potom nastave druženje na team building aktivnostima.

  Zato Vas ohrabrujemo da se javite ako želite da organizujete team building program za Vaše zaposlene. Uvereni smo da će ova kombinacija edukativnih timskih radionica sa našim team building programima biti odlična investicija za Vaš tim i Vašu organizaciju.

  Kontaktirajte nas već  danas i napravite prvi korak ka jačanju Vašeg tima i postizanju zajedničkih ciljeva!

   Timske radionice - Edukativne timske radionice team building Arena

   Arena team building

   Kontakt

   info@arenano1.co.rs

   Slavica Bjelić

   +381 63 11 11 373

   Miloš Macura

   +381 69 1234 234

   Aleksandar Banjanac

   +381 69 123 04 55

    

   Lokacija

   Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

   radno vreme

   pon-pet: 09:00 - 17:00

   društvene mreže